Kul på Bollspelsgolf i Karlskrona
Annons
Reseberättelse:

Kul på Bollspelsgolf i Karlskrona

(Sverige, Karlskrona, Bollspelsgolf)

Balans och kontroll....

Precisionsskytte

Basket

Välta dominobrickor

Semester på hemmaplan

Molnen var för stora för stranden, så vi bestämde oss för att ta en tur till Bollspelsgolfen som ligger granne med Barnens Gård i Karlskrona.

På plats fick vi vars en påse med material för första banan, instruktioner hur det går till, och en app för att fylla i poängen. Smidigt!
Väldigt varierade banor som passar alla, oavsett ålder, och man behöver absolut inte vara en idrottsfantast för att tycka det är roligt med bollspelsgolf. :)

Vi var två vuxna och ett barn som kastade, rullade och skött bollar medans vi hade roligt tillsammans.  Området består av 13 olika banor där man får använda händer, fötter och balanssinnet... 

Det går att "bara" spela Bollspelsgolf, eller kombinera det med ett besök på Barnens Gård som ligger granne. Gör man det så finns ett paketerbjudaden för att få det billigare. 

Kan rekommendera Bollspelsgolfen för alla. Familjer, After work eller med vänner. 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se