BODA BORG
Annons
Reseberättelse:

BODA BORG

(Sverige, Torpshammar, Boda Borg Torpshammar)

En heldag på Boda Borg

Klurigt men roligt!

Krypa ner här?! Ja, det skulle vi tydligen!

Vi besökte Boda Borg i Torpshammar, 2 vuxna och 2 barn, 7 & 11år. Vi överraskade sonen på hans födelsedag och det kunde inte bli en bättre dag visade det sig. Det här passade perfekt för en lekfull, tävlingsinriktad familj, som aldrig ger upp. Många celler var svåra och utmanande. Helst fysiskt, tips är att ha oömmakläder, ev träningskläder. För det här var ett riktigt gympapass. Vi var där en heldag och vi var helt slut efteråt. Har nog aldrig haft så många blåmärken på mina knän tidigare. Man är helt enkelt inte van att krypa runt som vuxen. Jag skulle helt enkelt ha lånat knäskydden som fanns där. Vissa celler klarade vi galant och vissa behövde vi hjälp med. Då var det bara att fråga personalen om en ledtråd. Personalen var för övrigt väldigt trevliga och behjälpliga. Dottern på 7 år var på gränsen i ålder. Vissa celler fungerade inte, då man skulle klättra rätt så högt och där det krävdes rätt så mycket fysisk uthållighet. Men ett vinnande koncept för vår familj var det ändå! Bästa födelsedagen enligt sonen. Vi kom därifrån trötta, glada, fulla med blåmärken och otroligt nöjda. Det här gjorde vi tillsammans och vi gav inte upp. Det var klurigt och svårt och utmanande. Men vi fixade många celler, men långt ifrån alla och det är det som gör det så mycket roligare att komma tillbaka. Och det kommer vi med all säkerhet att göra!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se