Annons
Reseberättelse:

TREVLIGT FÖR HELA FAMILJEN

(SVERIGE, SÄVSJÖ, BODA BORG)

Vi åkte till boda borg den söndagen den 22/12 hela familjen (2 vuxna 2 barn 11/12 år)

Vi började med att ta de gröna rummen för de är lite lättare och att det är skönt att få igång kroppen och hjärnan lite.Vi gjorde 3 st gröna rum först och klarade de ganska lätt.Efter det så gick vi in i ett rött rum som då är svårighets grad efter och det krävdes betydligt mer koncentration än de gröna och det var ganska svårt.efter 3e försöket så klarade vi det rummet och gick vidare till ytterligare 1 rött rum,det klarade vi efter 2a försöket.Efter vi klarat 3 gröna rum och 2 röda så åt vid taco buffe som var jättegod.Efter middagen så löste vi ytterligare 1 rött rum och vi försökte även på ett svart rum som är de svåraste men det klarade vi inte.Detta resmål är mycket trevligt och utmanande för både barn å vuxna och vi är jätte nöjda med besöket.

 

Av: ()

Annons
Populära erbjudanden
10% på hela bokningen vid bokning för minst 6 personer
30% rabatt på ordinarie pris på Escape House Jönköping
Fri entré för ett barn per betalande vuxen på Åbergs Museum
Fler erbjudanden
Annons
Populära familjenöjen
Skistar Vemdalen
Härjedalen
Borås Djurpark
Västergötland
Leksand Sommarland
Dalarna
Fler tips
Annons
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

© Copyright 2003 - 2020 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies