Semesterresa till Legoland
Annons
Reseberättelse:

Semesterresa till Legoland

(Danmark, Legoland)

Lycka! Att våga åka själv

Det blev en mycket uppskattad resa till Legoland!
Vi spenderade 2 hela dagar på Legoland och det behövdes verkligen för att kunna hinna med allt, och dessutom kunna återuppleva det som var allra roligast.

Det blev minst 5 åkturer i Ninjagos attraktion med kombination av tv-spel och åkattraktion. Det enda som var synd med den var att det såg ut att vara en bergodalbana innan vi kom in till själva åkattraktionen. Sonen var först väldigt tveksam till att ens prova, och hade vi sett vad det var för typ av attraktion hade jag inte behövt övertala honom att testa.

Blev väldigt tacksam över personalens hjälp vid en av karusellerna. Sonen sprang till kön om och om igen efter han åkt för han ville så gärna sitta i allra första vagnen. Så när han väl stod först i kön bad jag personalen att se till att han fick sitta i första vagnen för han hade varit för blyg för att säga till om någon trängde sig. Och mycket riktigt försökte ett barn efter sno första vagnen men fick en tillsägelse och sonen blev SÅ lycklig.

Enda nackdelen med Legoland anser jag vara matpriserna. Det är inte rimligt att betala över 500 svenska kronor för en barntallrik och en vuxentallrik med hanburgare, pommes frites och läsk till.
Sen fanns det billigare alternativ, så dagen efter delade vi på chicken nuggets vilket räckte mer än väl. Tips är att ta med mat om möjlighet finns eller faktiskt se över alternativen i god tid innan barnen är hungriga.

Till min glädje fanns en del kvar sen man själv var barn, såsom städerna och flygplatsen. Det var glada minnen och vet att min son kommer minnas resan med glädje!

Vi tar förmodligen en tur till Legoland igen om ett par år

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se