Den blå planet
Annons
Reseberättelse:

Den blå planet

(Danmark, Köpenhamn, Den blå planet)

Väldigt fascinerande plats med häftiga avdelningar. Aktiviteter som görs passar alla åldrar väldigt uppskattat. Vi önskade att Teater var på engelska då barnen inte förstod mycket danska. Pyssel bordet var uppskattat när barnen ville vila lite. Ansikts målningen kostade 49DK kr och det kan vara dyrt för familjen som har 3 eller fler barn.

Barnen tyckte om helheten väldigt glada och tycker att det var roliga. Vi vuxna tycker att det kräver personal som går om kring för att hjälpa im man inte förstår vart man ska gå när det ropas ut aktiviteter som sker i olika avdelningar, som första gång vet man inte tex var korallerna finns. Annars var allting uppskattat och roligt. Väldigt skönt och avkopplande när man satt och tittade på hammarhajar och andra stora fiskar medn man fikade medhavd matsäck.

Regnskogen behöver mer ditaljer för att locka där såg man endast få fiskar.

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se