Vi besökte Bakken utanför Köpenhamn
Annons
Reseberättelse:

Vi besökte Bakken utanför Köpenhamn

(Danmark, Köpenhamn, Bakken)

Tåget tar ca 20 minuter ut till Dyrehavnen från Köpenhamn och efter detta blir det en liten promenad fram till nöjesparken. Man kan också åka häst och vagn mot betalning. Dock hade inte hästarna kommit igång ordentligt tills parken öppnade så för vår del blev det en promenad.

Köerna in till parken var långa men det gick väldigt snabbt att komma fram ändå.

Parken är bra planerad och det finns åkattraktioner och övriga nöjen till alla åldrar.

När vi var där så var det ett perfekt väder och relativt korta köer dock ingen kort kö till den populära Vandruschebanan där vi stod och väntade ca 1 timma. Den väntans timma var ändå väl värd och vi var väldigt blöta så en god tanke kan vara att planera när turen ska göras.

Parken är bra planerad och det finns gott om restauranger/cafeer eller bänkar att slå sig ner på. Det finns bra med toaletter och vi upplevde att det mesta vi behövde alltid fanns väldigt nära oss.

Det finns restauranger med brett utbud av maträtter till ok priser om vi jämför med Danmarks priser.

Vi låste in överflödig packning i ett skåp alldeles vid entren mot en kostnad.

Har man en hel dag i parken så räcker det gott och väl och man behöver inte stressa

När vi skulle åka tåget från Dyrehavn hade vi svårt att reda ut vilket tåg som passade med vilken biljett. Detta visade sig också vara svårt för Danskarna att förstå men det kan såklart vart något strul just den dagen.

En jättetrevlig dag och alla nöjda och glada.

 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se