En lördag med barnen på Camp Adventure utanför Köpenhamn
Annons
Reseberättelse:

En lördag med barnen på Camp Adventure utanför Köpenhamn

(Danmark, Köpenhamn, Camp Adventure)

I höstas tog jag bilen och körde från Malmö till Köpenhamn tillsammans med mina två barn (4 och 7 år gamla). Idén var att åka nio mil söder om den danska huvudstaden för att besöka det nya utsiktstornet Skovtårnet som ligger i Camp Adventure (se här: https://www.campadventure.dk/en/ Med sina 145 meter över havet är tornet Sydsjællands högsta punkt och utsikten var verkligen riktigt vacker. Man såg faktiskt nästa hela vägen till Malmö! Dessutom består området inte bara utav ett utsiktstorn utan även av riktigt roliga lekparker och man kan även göra aktiviteter såsom klättring och linbaneåkning. 


Jag hade under dagen tagit med mig matsäck vilket var smart då utflykten var rätt så dyr att göra på grund av den svaga svenska växelkursen (du kan se den aktuella växelkursen här: https://valutaomvandlare1.se/. Om jag inte kommer ihåg fel kostade inträdet till själva utsiktstornet mer än 200 svenska kr per person. Att vi därför hade tagit med oss mat var smart. Bilturen från Malmö tog också nästan 1,5 timme så det var skönt att ha lite extra snacks i bilen. 


Att parkera vid parken var smidigt och barnen hade verkligen så kul! De tyckte självfallet att det var lite läskigt att klättra upp i tornet men de var verkligen så nöjda efteråt. Alltsom allt kan Skovtårnet rekommenderas starkt för barn i alla åldrar! 


Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se