Borås levererar
Annons
Reseberättelse:

Borås levererar

(Sweden, Borås, Navet, Borås djurpark och middag på Efes)

Har ni inte besökt Navet i Borås så gör det!! Vi hade inte höga förväntningar innan vi åkte dit men den levererade långt över våra förväntningar! Stort och luftigt och finns hur mycket som helst som passar alla åldrar, från småbarn till vuxna! Mycket om el och solkraft, återvinning, kroppen och organ, vatten och vattenkraft, olika sällskapsspel, pyssel, bygg, rymdrum och säkert mycket mer jag har inte nämnt. Vi kommer definitivt åka dit igen! Vi besökt även Borås djurpark. Väldigt fint djurpark där man faktiskt ser djuren till skillnad från andra djurparker. Fina lekplatser och många ställen man kan fika om man har fika med sig. Annars kan man äta på en av deras 3 restauranger. Finns även ett antal kiosk i parken där man kan köpa korv, glass, dricka osv. Vi bokade zoo paket på hotell Solhem. Ett "budget hotell" som också levererade över förväntningar! Väldigt prisvärt! Vi bokade ett familjerum som var jättestort! Två stora sovrum med stora sängar, toalett och dusch och två balkonger. 
På kvällen åt vi middag på Efes en turkisk restaurang med fantastiskt god mat! Super bra service och trevlig personal! Vi hade lätt kunnat åka tillbaka till Borås bara för att äta där igen!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se