Ocean bus eller enligt barnen hajbussen
Annons
Reseberättelse:

Ocean bus eller enligt barnen hajbussen

(Sweden, Göteborg, Ocean Bus)

Vi spenderade en dag i Göteborg och passade på att åka en tur med Ocean Bus eller som barnen sa Hajbussen! turen varade i ca.75min. Vi åkte runt till lite olika "kända" platser i Göteborg. Åsa som var guiden berättade lite om de olika platserna. Både Åsa och Oskar som körde bussen var super trevlig! Det blev många skratt under turen! Bussen är en amfibienbuss och åker på både land och i vatten! Höjdpunkten var så klart när bussen skulle köra från land snabbt ner i vattnet! Barnen älskade det! En häftig upplevelse för alla! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se