Camp Mid Adventure, Klättring och bad glass camping
Annons
Reseberättelse:

Camp Mid Adventure, Klättring och bad glass camping

(Sverige, Sundsvall, Äventyrspark, lekplats)

50m vattenkana öppen10-20

Klätterpark för alla åldrar till och med 5åringar

Finaste miljö och campingen i hela Mellersta sverige. Varmt i vattnet och den långa vattenrutschkanan med ett dagspass för 30kr gör platsen till oslagbar för en barnsemester. God glass och hamburgare i restaraungen där enklare gatuköksmeny finns. Jättestor klätterpark passar alla åldrar även vuxna. Ingen alkoholservering i restaurangen så kvällarna blir väldigt lugn i den bemärkelsen. Bra öppettider kl10-20 personalen alltid hjälpsamma och ser till att alla får en minnesrik vistelse

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se