Res inte miljövänligt till Skara Sommarland
Annons
Reseberättelse:

Res inte miljövänligt till Skara Sommarland

(Sverige, Skara, Skara Sommarlands Camping)

Hej!

Vi var 3 st. vuxna och en 11:åring som för ett par veckor sedan reste med tåg och buss till Skara Sommarland. Vi hade bokat boende på campingen inkl. två dagar på sommarlandet. Vi kom redan kl. 10 och gick då direkt till campingens reception för att låsa in våra väskor för att sedan kunna tillbringa dagen i parken. Först kl. 14 kunde vi få vårt boende. Döm om vår förvåning när något bagagerum inte fanns!! Men det fanns ett ställe i parken där man kunde få lämna in sina väskor. Så vi gick dit med vår packning: varsin rullväska, varsin ryggsäck och en stor chokladkaka som vi vunnit på Liseberg. Alltså hade vi 9 st kollin. När vi stått i kö en stund visar det sej att det kostar 50 kr/kolli, vilket då skulle bli 450 kr för att våra väskor skulle få stå där i 3,5 timme. Det var inte en utgift vi hade räknat med, så jag satte mej i skuggan och vaktade väskorna medan de andra sprang runt i parken. 

Nästa dag skulle vårt boende lämnas kl. 10.30, vilket gjorde att samma problem uppstod igen. Det löste sej genom att jag blev sjuk och även denna dag fick sitta och vakta väskor.

Är det rimligt att man ska få en extra kostnad på 900 kr för att man väljer att resa miljövänligt? De andra två campingplatserna vi besökt på detta sätt i sommar hade bagagerum som var alldeles gratis! Skäms Skara Sommarlands Camping!

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se