Spännande cykeläventyr
Annons
Reseberättelse:

Spännande cykeläventyr

(Sverige , Sunne, Sunne ski & bike)

Jättetrevlig bike park som har bra stigar, skydd och cyklar även för barnen. Vår yngsta är 7 år och han hade jättekul och åkte liften upp men tog det lugnt i den lättaste gröna leden. 9-åringen åkte fler banor av olika svårighetsgrad. Fanns något för alla även mannen som åkt mycket och i större anläggningar innan var nöjd och hade riktigt kul. Jättetrevlig, hjälpsam personal i uthyrningen och liftarna. Inga köer. Fanns glass och dricka att köpa. Någon kilometer bort vid avfarten från E45an åt vi på Evas diner med bra mat och barnmeny. Vi hade en toppendag!! 

Av: ()

Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se