Hansacompagniet
Annons

Hansacompagniet

(0 omdömen)
Shopping

Favorit sparadSpara favorit

Hansacompagniet

Hansacompagniet är ett köpcentrum vid Stora Nygatan i centrala Malmö. Här finns de stora varumärkena som t ex Armani Jeans, Bianco Footwear, Björn Borg, Boomerang, Cottonfield, Diesel, Disney, Dolce & Gabbana, Esprit, GANT, Gucci, Himla, Hästens, Kosta Boda, Lacoste, Lexington, Moschino Jeans, Make Up Store, Polarn O. Pyret, Prada, Redgreen, Tiger med flera.

Hitta
Malmö
Skåne, Skåne län, Malmö kommun

Med bil från till Hansacompagniet är det ca 919 km (11 timmar 2 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Hansacompagniet. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Hansacompagniet har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se