Betyg och kommentarer: Borgafjäll
Annons
Betyg och kommentarer

Borgafjäll

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Borgafjäll.

» Antal inlägg: 4 st
Superbra!
Superbra!
(2013-05-17)

Bra barnbackar
Vi har varit i Borgafjäll två vintrar över påsklovet och det är ALLTID gott om snö och alla backar håller öppet, alltid nypistat och bra underlag. Det är en stor fördel att det inte är så stort och massor av folk eftersom det inte blir sönderåkt i backarna som på många andra ställen. Trevlig personal som försöker göra allt för att familjerna ska trivas. Det är inte så himla dyrt att äta lunch på restaurang i backen samt att det finns möljlighet att grilla själv.
(2008-08-30)

Borgafjäll
Har varit i Borgafjäll med barnen sedan de var babysar och låg i skidpulkan medans vi åkte härliga turer på fjället till nu då de är tonåringar och härjar i funparken i slalombacken hela dagarna och stället fungerar perfekt. Barnbacken är perfekt start för småttingar på slalomskidor (man ser hela backen nerifrån när de kan klara liften själv har man full koll utan att behöva åka alla åk med dem). Köerna är då de finns överkomliga och personalen trevlig. Skoterleder finns också och fiske för den intresserade
(2008-06-04)

Suveräna skoterområden
Vi har husvagn på campingen i Borgafjäll. Fina slalombackar både blå och svarta nedfarter. Underbara fjällvidder om man har en skoter och tar sig upp på någon av alla skoterleder som finns. Mycket fiskevatten. Härlig lugn och mysig gemenskap. Här passar alla in.
(2007-03-07)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se