Betyg och kommentarer: Hoforsbacken
Annons
Betyg och kommentarer

Hoforsbacken

8

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Hoforsbacken.

» Antal inlägg: 3 st
Billigt bra familjärt
Här finns en enkel Tävlingsbacke, en Mittbacke med hopp o lite rails, en Bananbacke, en enkel park som passar nybörjare och någon skogsbacke, alla når man med enda bygelliften, sen finns Barnbacken med egen lift och en pulkabacke.
Man kan åka skidor från parkeringen eller promenera ner till backens början.
Det finns en skidbod där du kan hyra all utrustning till absolut överkomliga priser, liftkorten är inte heller dyra om man jämför med större anläggningar.
Sen finns ett cafè som är ljust och fint, du kan handla billigt fika, micromat, kokkorv, godis och dricka eller ta med om du vill ha eget fika eller grilla vid den knastrande utegrillen.
Hörde av andra gäster att de tyckte pistningen i backen höll väldigt bra standard ?
Mycket nöjd gäst!
(2018-03-13)

Hoforsbacken
Hej! Hoforsbacken har bytt E-postadress.
Den nya är [email protected]
(2007-12-10)

En trevlig början
Vi följde med, en kusin till barnen som skulle åka slalom, i Hoforsbacken. Det slutade med att mina två barn som är 10,12 år, hyrde utrustning, för en billig slant, hade aldrig åkt före det, och började att åka i den perfekta barnbacken, och dom har fått, upp ett intresse för slalom, Dom har även testat den ena större backen, Och den är perfekt. Bra, och väldigt hjälpsam personal, när man hyr utrustning, som vi har gjort, när man är nybörjare. Det finns cafeteria, och vill man grilla, så finns det uteplats med eldstad, Och som sagt, man blir inte pank, att hyra utrustning med liftkort, En bra backe, med trevlig personal. Och nu, när snön kom, så sa dom, nu kan vi åka slalom i Hoforsbacken.
(2007-01-22)

Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se