Tännäskröket
Annons

Tännäskröket

(0 omdömen)
Skidanläggning

Favorit sparadSpara favorit

Tännäskröket

Tännäskröketsskidområde består av 5 liftar och 17 nedfarter. Fallhöjden är 270 meter och längsta nedfart är 2000meter.

2 st6 st7 st2 st

Tännäskröket är anläggningen för dig som vill bo modernt och liftnära. Tillsammans med de övriga anläggningarna i Funäsfjällen utgör de en destination med sammanlagt 127 nedfarter på samma skidpass.

Här finns varierad skidåkning på två berg, allt från branta svarta pister för den våghalsige till lugn glidaråkning på den 2 km långa nedfarten ”Mummy Street”. Säsongen 2010/2011 öppnar det nya offpistområdet som tagits fram tillsammans med några av Sveriges vassaste friåkare!

Mat: restaurang Alvas Kök serverar god och prisvärd mat och har mysig After Ski. Spakåtan har fullständiga rättigheter och drop in, men kan även bokas privat.

För barnen finns Matte Myskoxes Fäboland med naturskola och lekbodar, samt Matte Myskoxes Skidskola för barn och ungdomar. Matte Myskoxe är mycket barnvänlig, och ibland kan ni till och med träffa honom på riktigt, i Fäbolandet!

Det finns även privatlektioner för ungdomar och vuxna.

facebook.com/Tannaskroket »
Hitta
Tännäs
Härjedalen, Jämtlands län, Härjedalens kommun

Med bil från till Tännäskröket är det ca 364 km (4 timmar 55 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Tännäskröket. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Tännäskröket har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se