Hälsingland
Annons
Hälsingland

Har ditt barn fått napp någon gång? Ja, inte en sådan napp, vi menar napp på en fiskekrok. Det finns väl ingenting som går upp emot att vara liten och stå där med sitt spö, förväntansfull väntan - och så plötsligt blir det napp!

Vill ni prova fiskelyckan så finns det chanser överallt, både i åarna och sjöarna.

Det är lätt att bli förtjust i Hälsingland. Ni får se både floder, sjöar, dalar, berg, skogar och sist men inte minst den vackra skärgården längs hela kustlinjen.

Få andra landskap har bevarat sin kultur så fint som Hälsingland, och det finns många byar och gamla hus som är sagolikt vackra.

Packa en matsäck, sätt på er flytvästarna och hyr kanot.

Det är en underbar upplevelse vare sig ni föredrar att sakta glida fram på lugna floder eller hålla tungan rätt i mun på vilda forsar.

Hälsingland: Turistbyråer
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se