Tropical Islands: Övernattningsmöjligheter
Annons

Tropical Islands

Välj mellan att bo i en Tropical Islands stugby med Holiday Homes ett par minuter med bil eller gratis shuttle från Tropical Island centret, på campingplatsen i egen husvagn eller olika sorters uppställda tält. Eller bo inne på Tropical Islands mitt i smeten bland vattenrutschkanor, tropisk djungel och aktiviteter!

Tropical Islands

Tält inne på Tropical Island

Boende utanför Tropical Islands

Det går gratis shuttles mellan stugbyn och Tropical Islands med jämna mellanrum. Föredrar man att köra sin egen bil kostar parkeringen vid Tropical Islands 6 EUR per dag.

Camping

På campingplatsen kan man bo i egen husvagn, husbil eller tält. Eller så kan man välja att bo i Tropical Islands Tepees (8 personer), Lodge tents (7 personer) eller Lyxury tents (2 personer, stort tält med med vardsagsrum och egen toalett). Samtliga tältvarianter har riktiga sängar och sängkläder.

Direktlänk: Tropical Islands Camping »

Holiday Homes

Bekväma och moderna stugor på 50 kvm med eget kök, vardagsrum, sovrum, duschar, toalett och en uteplats under tak. Reser ni flera familjer tillsammans finns parhus med plats för upp till 12 personer. Enkelhus finns för 4 - 6 personer.

Direktlänk: Tropical Island Holiday Homes »

AMAZONIA Homes

Lite större stugor på 57 - 92 kvm för 4 - 6 personer med eget kök, vardagsrum, sovrum, duschar, toalett och en uteplats under tak. Dessa ligger precis vid utomhusområdet AMAZONIA precis intill Tropical Islands dome.

Direktlänk: Tropical Island AMAZONIA Homes »

Tropical Island Hotel

Våren 2024 kommer Tropical Islands hotell öppna upp precis utanför Tropical Island dome. Här kommer att finnas  ytterligare 150 hotellrum, en bar, restaurang och 6 bowlingbanor.

Tropical Islands

Bo mitt i smeten på Tropical Island

Boende inne på Tropical Islands

Inne på Tropical Islands finns en uppsjö av olika boendealternativ på flera ställen mitt inne i smeten. Ett par uppe i regnskogen, ytterligare några nere vid Lagunen, några lyxtält precis vid vattenrutschkanorna och några lägenhetsrum på affärsgatan.

 

Tält inne på Tropical Islands

Inne på Tropical Islands finns det också tält, både stora och små. Safaritälten har plats för 6 personer och premiumtälten har plats för 2 personer. Samtliga tält har ett rum med enklare sängar, ingen toalett.

Direktlänk: Tropical Island Tents »

Dome rooms

Det finns olika varianter av rum på olika ställen inne på Tropical Islands. De passar 2, 4 eller 6 personer. Vissa har egen toalett, andra inte. De flesta har AC (dock inte alla).

Direktlänk: Tropical Islands Dome Rooms »

 

Tropical Islands

Bo uppe i regnskogen på Tropical Island

Priser

Priserna för övernattning varierar mycket beroende på boendeform och säsong. Det enklaste sättet att få fram aktuellt pris är att söka direkt på Tropical Islands bokningssida.


Av: ·
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se