Alanya
Annons

Alanya

(1 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Alanya

Alanya är den största turistorten på turkiska rivieran och här är det lika nära till sol och bad vid stränderna, spännande omgivningar, bra shopping, restauranger och uteställen.

De två stora fina kilometerlånga sandstränderna avskiljs av en klippa med en berömd nästan tusen år gammal fästning med 150 torn och en sju kilometer lång ringmur.

Stadskärnan är både modern och orientalisk och det finns en mängd restauranger, pubar och klubbar. Mellan hamnen och busstorget utbreder sig basarens vimlande gator med ett shoppingutbud som är enormt och många väljer att resa hit lika mycket för shoppingens skull som för solen och stränderna.

Kläder, väskor, skor, smycken, guld och mattor. Den som kan konsten att pruta kan göra riktiga fynd!

Hitta
Alanya
Turkiet
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Alanya har snittbetyg 8 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

September i Alanya
Vädret var perfekt i slutet av september, 30 grader. Vänliga turkar som månar om barnen. Cleopatra stranden är för vuxna då det blir djupt n...
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se