Cala d´Or
Annons

Cala d´Or

(0 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Cala d´OrCala d´OrCala d´Or

Cala d´Or ligger på Mallorcas östra kust och är känt för sina många vackra vikar som skär in i den klippiga kusten. Området kallas därför också för "guldbukten" och "den gyllene viken".

Här är stränderna inte lika långa som i söder och norr och. I gengäld är de många och naturskönt belägna i små långsmala vikar, så kallade calas, omgivna av branta klippor och lummig grönska.

Den särpräglade byggnadsstilen med låga vitkalkade hus i färgrik grönska och kuperad terräng ger Cala d’Or en speciell atmosfär. Här finns en liten stadskärna med gågator, butiker, caféer, restauranger och ett uteliv som är ganska färgstarkt sommartid, men lugnare under vår och höst.Den populära marinan bjuder på en behaglig atmosfär, internationell känsla.

Hitta
Cala d´Or
Mallorca

Cala d’Or ligger på Mallorcas östkust, cirka 65 kilometer öster om Palma.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Cala d´Or. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Cala d´Or har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se