Betyg och kommentarer: Cala Mesquida
Annons
Betyg och kommentarer

Cala Mesquida

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Cala Mesquida.

» Antal inlägg: 1 st
Mysigt
Bodde en vecka i september 2012, reste med Ving. Vi hade All inkl. Vi var 2 vuxna och 2 barn (2 och 4).
Hotellet var väldigt mysigt. Det var stort men kändes litet då det slingrade sig ner mot havet. Vi hade rum med havsutsikt och utsikten över sanddynerna ner mot havet var magnifik.
Restaurangen var stor och något högljudd. Buffén varierades varje dag, den var stor och god. En lekhörna fanns där barnen kunde vara medans de vuxna åt klart.
Poolerna var fina. Barnpoolerna var fyllda med piratskepp och rutschkanor. Barnen pratar fortfarande (1 år senare) om att dom vill tillbaka.
Enda minus var att vi prickade in synnerligen dåligt väder vilket gjorde poolerna väldigt kalla. Vi hade en nattemp under 20C vilket inte är normalt den tiden.
Stranden var stor men inte badvänlig för små barn.
Vi deltog inte i några aktiviteter men det var daglig underhållning för både barn och vuxna. Hotellet hade egna maskotar som barnen gillade.
Där fanns även bra lekplatser med gummerad mark, klätterställningar, gungor, hoppborg och nedsänkt studsmatta.
Åker gärna tillbaka.
(2013-06-27)

Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se