Cala Millor
Annons

Cala Millor

(0 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Cala MillorCala MillorCala Millor

Cala Millor är ett väletablerat resmål på öns östra kust och passar alla som vill ha långa dagar på stranden och ett fartfyllt nöjesliv på kvällarna.

Här finns en lång och välskött sandstrand som erbjuder massor av aktiviteter. Stranden kantas av en fin strandpromenad med palmer och pinjeträd, där du också hitter både affärer, restauranger, caféer, barer och discotek.

Här på den östra kusten har du närhet till många fina utflyktsmål. Dels en mängd vackra badvikar, dels mysiga småstäder som till exempel Porto Cristo och de strax intill belägna ”Drakgrottorna” med sina fantastiska droppstensformationer. Riktigt nära har du till den charmiga fiskebyn Cala Bona och de färgstarka fredagsmarknaderna i Son Servera.

Hitta
Cala Millor
Mallorca
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Cala Millor. Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Cala Millor har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se