Annons

Limassol

(0 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Limassol

Limassol är Cyperns näst största stad och öns största hamnstad. Längs hamnpromenaden kan man spana på vackra båtar eller ta färjan till Grekland eller Egypten.

Limasol erbjuder också både sol och bad vid härliga sandstränder, kultur och historia, nöjen, restauranger och shopping.

Shoppingtips: Den livliga saluhallen, de trendiga galleriorna på Makarios Avenue och småbutikerna på myllrande Agiou Andreou.

Missa inte ett besök i medletidsmuseet och Limasols slott, där kung Rickard Lejonhjärta av England gifte sig med sin Berengaria av Navarra.

Hitta
Limassol
Cypern
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till
Limassol har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se