Nessebar
Annons

Nessebar

(0 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Nessebar

Nessebar är en medeltidsstad mitt på den bulgariska solkusten vid Svarta havet. Staden har en lång historia och har en gång varit en av Romarrikets viktigaste hamnstäder. Nessebar är med på UNESCO:s världskulturarvslista.

Här hittar du charmiga kullerstensbelagda gränder och inbjudande stränder.

När du är sugen på ett dopp finns både badvikar och två av Nessebars största stränder på gångavstånd från gamla stan. Dessutom är det bara fem kilometer till den långa paradstranden i Sunny Beach.

Bussar till Sunny Beach avgår ungefär var tionde minut, och det tar ungefär en kvart att åka. Föredrar ni sjövägen avgår även båtar till Sunny Beach och de avgår två gånger i timmen och tar ca 20 minuter.

Hitta
Nessebar
Bulgarien
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till
Nessebar har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se