Palma Nova
Annons

Palma Nova

(1 omdömen)
Turistområde

Favorit sparadSpara favorit

Palma NovaPalma Nova

Palma Nova hör liksom Magaluf till Medelhavets populäraste semesterorter, och under sommarmånaderna är kryllar det av partyglada ungdomar här.

På våren och hösten förvandlas staden dock till en gemytlig småstad, och närheten till fina golfbanor lockar golfare från hela världen.

Hitta
Palma Nova
Mallorca
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Palma Nova har snittbetyg 10 av 10.
Betyget baseras på en recension från 1 familj. Alla recensioner »

Son Caliu, kloss intill PalmaNova
Hit åker vi varje sommar sedan 2000 och vi älskar det, lång strand både liv och rörelse och lugn. Fina lekplatser, god mat etc. Bara bäst!
Läs mer »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se