Betyg och kommentarer: Njupeskärs vattenfall
Annons
Betyg och kommentarer

Njupeskärs vattenfall

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Njupeskärs vattenfall.

» Antal inlägg: 5 st
Fantastisk natur!
Var vid vattenfallet en härlig höstdag i slutet av september för två år sedan. Vi var bara vuxna då, men tänker åka dit med barnen om 2 veckor. Då gick vi en vandring upp på berget, stannade vid de fina raststugorna, och kom sedan uppifrån ner vid fallet. Fantastiskt! Funkar säkert om man har lite större barn som orkar gå. Annars finns det jättefin promenadväg med spångar upp till fallet, där man t.o.m kan ha barnvagnen med sig. Fina grillstugor och rastplatser. Kul utflykt!
(2010-09-16)

Njupeskär
Fantastiskt härlig mijlö och lagom långt att promenera ifrån parkeringen upp till Njupeskärs mäktiga vatten fall.
Lite minus för att det var lite dåligt skyltat om vilken väg man skulle ta om man har barnvagn med sig vilket vi hade och innan resan fick vi information om att det skulle gå jätte bra att ta barnvagn med sig.
Självklart valde vi fel väg, när man kommit fram till parkeringen och börjar gå bort mot den stora informations skylten och utställnings lokalen så finns där en gångväg som börjar jätte bra för barnvagn men sedan är det längst med den vägen massor av trappor, stora stena och grenar som gjorde det jätte svårt att komma fram, en större vagn är vår lilla city vagn hade inte kommit fram nå vidare bra. Men det finns en annan väg som var mycket bättre och som det är träbana största delen av vägen och endast två små trappor som även den går ända fram till vattenfallet. För att komma den vägen så tar man den gångbana som går in till vänster ungefär tvärs över vägen ifrån toaletterna, så det är ett tips till alla er som vill besöka vattenfallet. Men bäst är nog endå att ta en sele/sjal om du har ett så pass litet barn.
(2009-07-24)

Njupeskärs vattenfall
Har varit där vid två tillfällen med barn och min upplvelse är att vandringen är så lätt och omväxlande så att även riktigt små barn klarar av den. Tar dock lite tid... Både min son och dotter har gått fram och tillbaka till fallet, drygt två år gamla. Och finns bra ställen för fikapaus, korvgrillning m.m. längs leden fram till fallet.
(2008-12-02)

Njupskärs vattenfall
Vi tyckte hela familjen att de var en härlig naturupplevelse att gå där och se de mäktiga vattenfallet. Och mysig stig dit man kunde grilla korv på vägen dit !
(2006-10-26)

Njupeskärs vattenfal
Fantastiskt utflyktsmål för alla.
Vi var där en sommar med barn i åldrarna 7 och 5. Det är en lite promenad fram till fallet men det är väl ordnat med leder och spångar. Underbar och omväxlande natur på vägen. Vid starten finns både matservering, toaletter och rastplats.
(2006-03-20)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


2DN         LQJ      
6 P    O      G   M2U
EMT   BKU   TWP      
T H    D      X   C2P
3DQ         B8M      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se