Betyg och kommentarer: Medley Vattenpalatset Kaskad
Annons
Betyg och kommentarer

Medley Vattenpalatset Kaskad

7

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Medley Vattenpalatset Kaskad.

» Antal inlägg: 14 st
Besviken
Var där med våra tre barn i åldrarna 8, 7 och 1. Var svinkallt i vattnet så dem stora barnen inte ville bada ? Den minsta blev blå om läpparna efter bara 10 min! Inget ställe vi kommer besöka igen!
(2017-02-06)

Besviken
Jag var där med mina brorsbarn på 5 och 7 år. 7 åringens reaktion efter 10 minuter: Detta är inget äventyr.
Min uppfattning är att det var mycket litet. Vattenrutschibanan hade inte tillräckligt med flöde av vatten. Det för djupt för sin storlek. Båda barnen fick ha flytleksaker att hålla sig i, dels för 5 åringen inte kan simma än men ville vara med bland det roliga, dels för 7 åringen blev för trött av att simma själv då han inte bottna. 5 åringen fick inte åka vattenrutschbanan. 7 års gräns. Bubbelpoolen var dock mycket uppskattad.
(2016-08-18)

Har varit här på semestern några gånger.Lika besviken var gång att vattenrutschkanan är så seg ingen fart alls.Men annars ett bra bad.
(2014-08-09)

Absolut prisvärt
Ett litet lagom ställe för en småbarns familj. tänk ändå att få plats med så mycket på så liten yta, bra jobbat tycker jag.
Vi var där för första gången nu i höst. Trots att vi är långliggare på campingen sen flera år så har vi aldrig varit där förut. Men nu har vi också upptäckt fördelen med Kaskad. Sonen 7 år hade jätte roligt, likaså jag och min bror.
Vi kom därifrån efter 3 tim, så jag kan meddela att vi va rejält trötta då.
Vi kommer garanterat att åka dit igen.
(2010-11-19)

Väldigt mysigt
Körde mot Skåne från ALV och detta var perfekta stoppet. Alla barnen; 8, 4 och 10 mån hade väldigt roligt. Vår bebis kunde plaska i kanten och känna på drakens strålar, 8-åringen älskade virvelvinden och 4 åringen blev förälskad i den precis lagon rutchkanan! Kan helt klart rekomendera detta! Inte stort så man kunde ha koll på alla barnen samtidigt!
(2009-07-03)

Alldeles lagom!
Jag har varit här och badat flera gånger både själv och med min familj. Jag tycker att det är precis lagom stort. Här finns motionssimbassäng, och varmvattenbassäng (som är vår stora favorit) Bubbelpool, och vattenruschkana, ingen jättestor men den duger gott och väl. Kanske kan jag väl tycka att det är lite för liten plaskdamm till de småbarnen men dem verkar inte bry sig så det spelar ju ingen roll. Här finns en mysig liten kiosk inomhus precis intill badet och stolar och bord. Det finns även solarium och motionsrum och omklädningsrummen är helt okej! Kaskad hör ändå till min favorit! Dock lite långt att köra för vår del om man bara hade tänkt bada någon timme.
(2009-04-10)

Litet o mysigt
Vi bodde en helg med ett par nätter på det lokala hotellet som är enkelt o lugnt men hade bra service och ligger precis i anslutning till badhuset Kaskad. Badhuset var litet och passade utmärkt för oss som då hade med oss en två åring och en fem åring. Varmt, lugnt, mysigt och lagom för barnen som för första gången vågade sig på att åka vattenrutschbana själva.
Förutom badhuset så gick vi på Tingsrydstravet där barnen fick köra små ponnytravare - en höjdare! Nu var vi ju där sommartid så dagen efter vi varit på badhuset så badade vi även i den närliggande sjön vilket också var uppskattat. Där fanns även en bra lekplats och minns jag rätt även en minigolfbana.
(2008-12-07)

Trevligt familjebad
Här finns det gott om äventyr för de små barnen. Ett mysigt litet badhus med bra priser.
(2008-06-26)

ok
Billigt å bra.Ganska så litet men för mindre barn (0-9)så är det lagom.
(2008-06-15)

OK
Det är litet men roligt man kan göra rätt så mycket där
(2008-03-25)

Helt OK
Vattenpalatset Kaskad är litet men är ett stort äventyr för barnen! Vattenrutschbana, strömkanal, grotta och annat kul. Dock en liten bassäng för den som vill motionssimma.
(2007-02-18)

litet
finns inget att göra där :(
men bättre än inget...
(2006-10-29)

Ett vattenhål för barnfamiljer
Varmt vatten många roliga grejer och extra varm bassäng som är öppen rätt ofta. För ovanlighetens skull känns det som de satsat på de mindre barnen. Jag kan tänka mig att man tycker att Kaskad är rätt tirist om man är 9 år eller äldre.
(2006-10-06)

kaskad
bra ställe om man har lite pengar.Varmt i vattnet.Varm basäng för småbarn med vuxen i sällskap.Vattenkannan är bra för nybörjare är man över 8 år så tycker man att den är för litten.Större barn har lite att göra men det är billigt.Inga problem att få med dom.
(2006-04-30)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


T           8IC      
B 6    6    R     TNP
JLO   RRJ   PR8      
  P    O    L 7   NR1
  N         1KH      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se