Betyg och kommentarer: Drottningholms slott
Annons
Betyg och kommentarer

Drottningholms slott

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Drottningholms slott.

» Antal inlägg: 3 st
Bor kungen här??
Vi var på en barnvisning, lite långtråkig men när de började prata om krig och olycklig kärlek vaknade sonen till.Han undrade mest när kungen skulle komma.Omgivningarna är otroligt vackra. Gå till Kina slott, där kan man fika har jättegoda våfflor.Ät lunch på Drottningsgolms värdshus dyrt men gott.
(2006-07-20)

Spännande
Vi hade en heltigenom trevlig dag på Drottningholmsslott med en visning som riktade sig till barnen. Barnen kunde sitta på golver och lyssna innan vi gick vidare till nästa rum. Vem sov i denna säng? Vad åt de på 1700-talet och vilks kläder hade de? Barnen ställer underbara frågor och vår guide var suverän. Det finns fik att handla i och den gulliga slottsboden. Vi hade picknick och både jag och barnen kunde njuta av denna härliga gröna ytor som man får nyttja. Toppen!
(2006-07-20)

Supermysigt för alla åldrar
Drottningholm har varit ett favoritresmål sen jag själv var liten och det passar perfekt särskilt för småbarnsfamiljer. En jättestor och vacker slottspark med plats för picnic, bollspel eller bara småbarnsspring på stora stora gräsmattor. Ett mysigt fik med hemgräddade våfflor finns samt ett värdshus med jättetrevlig serveringspersonal. På värdshuset (närmast vattnet när man kommit över bron) kan man också bara fika om det inte är så mycket folk, men lyxigare mat serveras också. Barnstolar finns.
Slottsmuseerna är mysiga, missa inte Kina slott som ligger en bit ifrån huvudbyggnaden. Drottningholm är en pärla!
(2006-07-16)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 4          GTC      
1E     F      Y   7KX
 O    4QG     M      
 G     L      S   R1F
ETA           A      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se