Annonsering på Barnsemester.se: Geo/landskap
Annons

Geo / Land / Landskap

Vanligtvis visas annonserna på Barnsemester.se för samtliga besökare på startsidan och följer dessutom med besökaren till samtliga artiklar, reportage, landskapssidor, familjeattraktioner och topplistor. Utöver det visas annonserna i communityn, där medlemmarna pratar med varandra och publicerar sina reseberättelser.

Besökta sidor: Landskap och länder

Barnsemesters hjärta är samlingen av familjeattraktioner som presenteras indelade regionvis. Sverige är indelat landskapsvis + regionerna Stockholm och Göteborg. Övriga Europa är indelat i länder.

Annons på en eller ett par utvalda landskap eller länder
Du når barnfamiljer som söker aktiviteter i ett särskilt land eller i ett landskap i Sverige. Utmärkt annonsplats för sommarland, djurparker, nöjesparker, äventyrsbad, hotell, campingplatser, stugförmedlare, flygbolag, turistbyråer m fl.

Bannern visas beroende på vilka webbsidor besökaren besöker.
Exempel: Stockholmssidorna eller Danmarkssidorna.

Se karta nedan (1) eller visa som pdf »

Geostyrning - län

Nå barnfamiljer som geografiskt är lokaliserade i ett visst område. Besökarens IP-adress låter annonssystemet veta var i Sverige besökaren sitter vid sin dator/surfplatta/mobiltelefon och visar annonsen för de område du valt.

Exempel: Annonsen visas för alla som befinner sig i Blekinge län + Kronobergs län + Kalmar län.

Se karta nedan (2) eller visa som pdf »

Extra

Ingenting är omöjligt. Vi kan placera din annons så att den visas på exempelvis samtliga sidor som handlar om skidåkning och olika skidorter. Utmärkt annonsplats för vinternöjen.

Annonsen kan även visas på samtliga sidor som handlar om semesterboende exempelvis på sidorna om camping, vandrarhem, hotell, stugor och bo på lantgård. Utmärkt annonsplats för turistbyråer, hotell, campingplatser, stugförmedlingar, husvagnstillverkare m fl.

Har du något annat önskemål? Kontakta oss så berättar vi mer.
 Sveriges landskap    Sveriges län

Intresserad?

Maila Jenny Forsberg ([email protected]) om du vill du veta mer om annonseringsmöjligheterna på Barnsemester.se.
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se