Alla familjenöjen i Argentina
Annons

Alla familjenöjen i Argentina

Familjevänliga attraktioner, roliga utflykter, sevärdheter, nöjen och andra tips på aktiviteter för barnfamiljer i Argentina. Här får du tips om vad som är värt att se och göra på er familjesemester.

 » Sökträffar (11 st)
Anderna är en välkänd bergskedja i Sydamerika och går bland annat genom Argentina.
Anderna, Argentina
Cascada de Castaño Overo
Smältvattnet från glasiären Castaño Overo börjar sin resa ned för berget med ett ordentligt fritt fall - vattenfallet Cascada de Castaño Overo.
Rio Negro, Argentina
Dykning och snorkling i Argentina
Dykning i Argentina är i kallt vatten (mellan 6 och 15°) och vattnen här är hem till både pingviner, sjölejon och valar.
Argentina
Golf i Argentina
Argentina är ett stort land med drygt 240 registrerade golfbanor i olika miljöer. Här kan man spela golf både i huvudstaden, i djungeln och i bergen.
Argentina
Iguazúfallen i Iguazú National Park
De mäktiga Iguazúfallen ligger på gränsen mellan Argentina och Brasilien i nationalparken i Iguazú National Park. Fallen är en del Iguazúfloden och klassas som ett av häftigaste vattenfall.
State of Paraná, Argentina/Brasilien
Los Glaciares National Park
Los Glaciares National Park är Argentinas andra största nationalpark och löper 170 km längs kusten mot chile. Den största glaciären här är Upsala men den mest populära är Moreno där massiva...
Santa Cruz, Argentina
Mar del Plata Aquarium
Detta oceanarium är den andra största marina parken i Argentina och en populär turistattraktion. Här finns både pingviner, massvis av fiskar, havssköldpaddor, sjölejon och delfiner.
Mar del Plata, Argentina
Mundo Marino
Sea World är Sydamerikas största saltvattenakvarium och här finns förutom massvis av småfiskar även delfiner, pingviner, sjölejon och späckhuggare.
San Clemente del Tuyu, Argentina
Nationalparken erbjuder vackra omgivningar och en släckt vulkan. Perfekt för vandring med det arrangeras även båtturer.
Neuquén, Argentina
Valsafari i Puerto Madryn
Att ha en 16 meters 40 ton val precis under relingen på båtet är en upplevelse och utanför kusten av Puerto Mandryn samlas valarna från juni till december. I september - oktober finns här...
Argentina
Zoo Lújan
Zoo Lujan är en djurpark med bland annat lejon och tigrar. djurparken är dock en av världens mest kontroversiella då besökarna mot en avgift kan få klappa bland annat tigrar.
LÚJAN, Argentina
Känner du till några spännande ställen som kan vara intressanta för barnfamiljer?
Tipsa oss »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se