Polen: Spa för barnfamiljer
Annons

Polen: Spa för barnfamiljer

Polen har en historisk kutortstradition med en rad spahotell i natursköna omgivningar. Det finns över fyrtio kurorter och tvåhundra spaanläggningar! Några av de bästa hittar du vid Östersjökusten sin ned sitt milda klimat, långa sandstränder och härliga medeltidsstäder är en perfekt destionation för en må-bra-semester.

Spa med barn

Priserna är låga med svenska mått mätt och det finns ett stort utbud av olika spa-behandlingar. Några spa har även speciella behandlingar och aktiviteter för barn.

En snabb googling på Spa Polen ger massor av träffar på både spahotell och svenska arrangörer. Det är inte alla som tillåter barn i spaavdelningen, dubbelkolla innan ni bokar.Widescreen Mobile (pos R2)}

Tips: Många arrangörer erbjuder paketerbjudande med både hotell, flyg eller färja samt behandlingar. Ibland ingår till och med halvpension och det brukar dessutom vara prisvärt!

Tips från Polska Statens Turistbyrå

Följande hotell både välkomnar barnfamiljer och har speciella spabehandlingar för barn.

ProCita Welness Hotel
Kołobrzeg (Norra Polen)
Läs mer: hotelprovita.pl »

Słoneczny Zdrój Hotel Medical Spa&Wellness
Busko Zdrój (Krakow / Södra Polen)
Läs mer: slonecznyzdroj.pl »

Hotel Warszawianka Centrum Kongresowe
Serock (Warszawa / Mellersta Polen)
Läs mer: warszawianka.pl »

Kocierz. Hotel & SPA
Andrychów (Krakow / Södra Polen)
Läs mer: kocierz.pl/en/ »

Av: ·
Artikelkategori(er)
Annons
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se