Adventuredome (Circus Circus)
Annons

Adventuredome (Circus Circus)

(2 omdömen)
Nöjespark

Favorit sparadSpara favorit

Adventuredome (Circus Circus)Adventuredome (Circus Circus)Adventuredome (Circus Circus)

Adventuredome ligger i en stor rosa kupol, på hotellet Circus Circus. Det är packat med attraktioner för hela familjen, precis som en vanlig nöjespark - fast den här är inomhus.

För de våghalsiga finns The Sling Shot, som svingar dig upp i luften med en kraft på 4 Goch sedan ner igen med -1 G. Pjuh!

Vill du få en fin överblick över hela Adventuredome, och samtidigt spänning och fart, passa då på att åka bergochdalbanan Canyon Blaster som bjuder både på dubbel-loop och dubbel-korkskruv!

Andra karuseller med fart i är the Inverter som tar dig upp i luften samtidigt som den snurrar i 360 grader, och Chaos som snurrar dig uppochned och fram och tillbaka.

Givetvis finns även en flumride, för det är många som älskar att åka flumrides. Den här heter the Rim Runner, och alla som åker blir garanterat blöta i slutet.

Utöver alla karuseller finns även minigolfbanor, laser tag, arkadhall, radiobilar och annat kul, till exempel IMAX Ride 3D-filmen Fun House Express.

Hitta
Las Vegas
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

2880 S. Las Vegas Blvd. Las Vegas, NV 89109. Adventuredome ligger inne i hotellet Circus Circus, på den berömda gatan The Strip i Las Vegas.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Adventuredome (Circus Circus) har snittbetyg 10 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 2 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Kalas
Ett toppentivoli, som dock HAR stängt en vecka per år för underhåll. Vi hade oturen att komma dit bara en dag före stängning. Våra två 5-�...
Läs mer »
Toppen för barnfamiljer!
Som Liseberg, fast inomhus och INNE på hotellet. Helt galet. Har man liet större barn kan man lämna dom här en stund medans man själv går ne...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


C           11B      
J W    C    O     JDM
TD5   C7X   5LT      
  T    U    T O   Q3L
  Q         LFS      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se