Betyg och kommentarer: Anten-Gräfsnäs Järnväg
Annons
Betyg och kommentarer

Anten-Gräfsnäs Järnväg

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Anten-Gräfsnäs Järnväg.

» Antal inlägg: 7 st
Perfekt heldagsutflykt
Åkte Anten-Gräfsnäs i somras med familj, svärförändrar samt min mans bror+flickvän. Uppskattat av alla från 0-63 år i alla fall :). Picknick, bad, lek och sevärdheter i en härlig kombination i Gräfsnäs och en härlig, spännande och rolig tågresa dit och tillbaks. Det gick bra att ta med barnvagn på tåget.
(2010-08-30)

Spännande
Detta är en årlig tripp vi gör. Barnen tycker det är roligt o spännande att åka tåget, sedan att få hjälpa till att vända loket är ju en upplevelse. Ta med picknickkorg o badkläder, och du har en heldag på Gräfsnäs med bla. badplats och slottsruin i en flott omgivning.
Järnvägen drivs av eldsjälar som till tider kan ha en tyken/trist attityd för att man inte delar samma intresse och vill inte vill donera pengar. Detta är dock bara nått som stör oss vuxna.
(2010-08-08)

Fin tågtur genom lummigt landskap. Vid Gräfsnäs finns fin lekplats och badmöjligheter förutom slottsruinen.
(2009-06-25)

Spännande med tåg
I vilken ålder tycker man inte att det är spännande med tåg. Desutom med "riktiga" lok som tuffar och ryker. Det är något det. Får man desstuom vara med och vattna det och sedan vända det. Då är lyckan fulländig.
Desutom när man kommit fram finns det än bra badstrand vid Gräfsnäs så att man kan svalka ner sig om man att åka en varm sommardag.
(2008-03-12)

Jättemysigt
Vi åker varje år och det är jättemysigt! Spännande tågresa och barnen får hjälpa till att vända loket. Ruinen är spännande att besöka och lekplatsen stor och rolig. Och bra badplats dessutom.
(2007-07-21)

Mycket trevligt
Jag har besökt detta med familjen. Mycket trevligt, naturskön miljö och ett fantastiskt mottagande av personalen.
(2007-07-19)

Tåg och bad
De gamla tågen kanske inte roar alla barn, men miljön är vacker och väl framme i Gräfnäs finns en vacker slottspark och ett underbart bad med lekplats.
(2006-07-29)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


819         A2C      
F R    K    1     42E
YQ4   TMX   WGB      
T T    8    J W   AK4
2IC         3KB      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se