Betyg och kommentarer: Aqua ferskvands akvarium
Annons
Betyg och kommentarer

Aqua ferskvands akvarium

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Aqua ferskvands akvarium.

» Antal inlägg: 1 st
Toppen
kan varmt rekomendera. Det fanns djur att titta på både ute och inne. Uttrarna tex. kunde man se utifrån men oxå inifrån och då var det en glasskiva så man såg uttrarna när de simmade under vattnet. Det var bra information på tavlorna vid varje djur.(om man nu är bra på danska eller engelska) När det var dax att mata djuren annonserade de i högtalare över hela parken så man behövde inte kolla klockan hela tiden utan bara gå och njuta. Inomhus fanns en kännartank där man kunde känna på fiskarna när de simmade omkring, där fick vi oxå mata fiskarna med musslor. Mycket spännande! Här fanns oxå mycket att lära sig om vattendjur. Utomhus fanns det en lekpark med hinderbana, lite vattenlek och såpbubblor. Maten var helt ok och inga överpriser. Trevlig personal.Vi var 2 vuxna + 2 tjejor på 4 resp 8 år som åkte.
(2007-07-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


ARY         QK1      
L K    R    9     BTM
79R   IFQ   23Q      
Q 2    F      Y   E76
S7N         MFL      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se