Betyg och kommentarer: Årsunda Viking
Annons
Betyg och kommentarer

Årsunda Viking

10

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Årsunda Viking.

» Antal inlägg: 2 st
Väl värt ett ÅTERbesök
Vi återkom till Årsunda denna sommar, det fick bli en omväg från Stockholm till landet i Dalarna, via Årsunda, eftersom barnen önskade det. Ett val vi inte ångrar. Det "gropkokta" köttet var lika gott i år, smedjan var lika kul att se och vi fick nya Torshammare. I år provade vi också att skriva runor och fick se när Vikingarna engagerat visade upp "Vikinga-lekar" som var till för att roa, men även för att bygga upp styrka och snabbhet. Väldigt underhållande!
(2010-07-30)

Väl värt ett besök!
Om man är intrsserad av historia i allmänhet och vkingar i synnerhet är detta ett givet utflyktsmål. Om inte så kan man alltid bli intresserad! Vi hade en underbar dag bland entusiastiska guider som visade oss runt. Barnen fick gjuta sina egna Torshammare, vi fick smaka på kött som kokat under marken och leka vikingalekar. I smedjan fick vi en förevisning hur man tillverkade verktyg, vapen och brynjor. Vi fick se djurfällor och prova på en enkel svarv. Det var intessant, underhållande och trevligt på alla sätt och vis. Minns inte vad vi fick betala i inträde, men det var inte många kronor. hit kommer vi tillbaka - kanske redan nästa sommar?!?!
(2009-07-21)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


LFS         9        
D L    A    6 1   HCB
J T   8NH   JBS      
B Q    J      R   6YA
FUL           T      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se