Sök familjenöjen i Småland

  •  Familjenöje / Evenemang / Boende
    • Alla familjenöjen
  •  Stad
  •  Öppet under skollov
  •  Sport och äventyr
  •  Evenemang
  •  Boende
Betyg och kommentarer

Astrid Lindgrens Värld

 » Antal inlägg: 368 st
Sveriges bästa park

Om era barn gillar teater så ska man helt klart åka hit. Så proffsigt uppbyggt. En park som man kan åka till flera gånger.

misspersson (2019-06-14)


Bästa parken

Vi har varit på Astrid Lindgrens värld två gånger hittills med barnen. Det är som att kliva in i en annan värld. Både vi och barnen älskar det. Jag kan verkligen rekommendera att åka dit när det inte är högsäsong, första gången vi var där var en måndag-tisdag i slutet av maj och vi kom supernära skådespelarna hela tiden. Ska åka dit minst en gång till när barnen är lite större så vi kan se bröderna lejonhjärta också.

elin.edefrid (2019-06-06)


Toppen ställe

Vi tyckte det var väldigt kul på Astrid Lindgrens värld. Det enda negativa var att man inte han se alla föreställningar som man velat se. Inte ens på två dagar. Annars var allt toppen och vi kommer besöka detta ställe fler ggr.

Josie_j (2019-05-29)


Bästa sommarvistelsen

Passar alla generationer.

Inger Nilsson (2019-02-05)


En härlig park med många aktiviteter för stora och små.

Det finns väldigt mycket att göra och se i parken. Dock blev det för ont om tid med bara en dag. Något som drog ner betyget var att man inte kunde se alla olika föreställningar eftersom det visades flera stycken vid samma tidpunkt i olika delar av parken. Vi kommer åka tillbaka med lite mer planering inför och mer än en dags utflykt.

Petrao78 (2018-10-14)


ALV

Väldigt nöjda med vårt besök. Parken har en underbar miljö och alla skådespelarna förhöjer upplevelsen med 100% Stort plus för detta. En enda stor lekplats för barnen där sagornas värld blir verklighet!

jonatannn (2018-10-11)


Perfekta sommarlovsdagen

En park för alla åldrar där våra favoritsagor blir till liv är det perfekta utflyktsmålet för personer i alla åldrar. Kombinationen av teatrar, lekplatser och miljön erbjöd något för alla åldrar även om jag skulle säga att den passade bäst från 2 år och uppåt. Eftersom att det är ganska dyrt så vill man ju att barnen ändå ska känna igen karaktärerna och "husen". Allt som allt hade vi en fantastisk dag med nöjda barn.

thihieu (2018-08-01)


Rolig dag

En varm dag med glada barn i åldrarna 3,6,8 år. Pippa och Karlsson var favoriterna men vi hann med att undersöka och leka i nästan hela parken under en dag. Detta är en upplevense både för barnen och för de vuxna. Duktiga skådespelare!!Åker gärna hit igen!

[email protected] (2018-07-26)


Väldigt nöjda

Vi har haft en toppen semester!!! Väldigt fint gjort och barnen älskade det! Negativt att det är väldigt dyrt att handla inne i parken men går ju att ha med matsäck!

Paula (2018-03-06)


Familjär å mysig park!

Vi har varit på Astrid Lindgrens värld å tyckte det var så mysigt. Fanns verkligen nåt för alla åldrar. Fantastiska sagokaraktärer å mycket mys och lek. Allt från Karlsson på taket till Ronja Rövardotter. Och ett stort plus för stort utbud av allergivänlig mat.

tiki (2018-03-05)


?En temapark som passar gammal som ung ?

En underbar park med Astrid Lindgrens mysiga sagokaraktärer.. man blir glad av att vara där och titta på kanonbra teater och mysigt att kunna träffa tex Pippi ute i parken nånstans ?

Mari-Louise (2018-02-09)


Världens bästa minisemester

Att få se barnes lycka när dom är där och träffar alla sina favoriter på ett och samma ställe under en hel dag är magiskt och att samtidigt få bli barn själv är fantastiskt. Alla föreställningar är så roliga och interesantna för barnen och att dom verkligen får se att de olika favoriterna finns på riktigt. Denna lyckan i ett barns ögon värmer mamma hjärtat och denna tacksamheten man får av dom är underbar och obeskrivlig ??????????

Admira (2018-02-02)


Bästa semestern nånsin!

Det var som att kliva in i sagobäckerna när vi besökte Astrid Lindgrens värld! Barnen älskade det och det gjorde även vi vuxna! Teatern var alldeles magisk och hela parken bjöd på lek! Vi var där i tre fagar och vi ska tillbaka till sommaten igen!

skoldhjarta77 (2018-02-01)Bäst

Carina (2018-02-01)


Fantastiskt upplägg

Barnvänligt till tusen! Korta sträckor att gå. Roliga föreställningar. Superduktiga skådespelare. God koll på allergiinfo. Litet minus för lite trökigt matutbud i restaurant.

Anna (2018-02-01)


Bästa semestern för hela familjen!

Vi bara älskar ALV, Barn som vuxna!! Ett måste varje år, alltid 2 hela dagar och övernattar i stuga på campingen. Fräscht, fint, roligt, trevligt, varierat och fantastiskt bra på alla sätt och vis! Sagor och figurer som vi växt upp med och som nu våra barn växer upp med.

Frosty6 (2018-01-11)


Oj vad tråkigt.

Om du inte är äldre och älskar Astrid Lindgrens sagor eller ett lite barn som gillar rutchkanor så är detta inte för er. Helt ok teatrar, men inget mer att göra. Titta på lite hus är inte värt det svindyra entrépriset. Inte igen.

Anders (2017-07-21)


Välkomen till sagornas värld

Helt magisk både för barn å vuxna att se å träffa dom man läst om hemma om och om igen.

Lina (2017-07-14)


ALV - Mysigt för hela familjen!

Så himla mysig park för hela familjen. Otroligt duktiga skådespelare. Teater lite här och var som gör hela parken levande och familjär. God mat. Vi hann inte med hela parken på en dag så 2 dagar rekommenderas.

Rudisen (2017-06-19)Mysigt ställe för hela familjen.

T (2017-03-13)


Bästa stället!

Jag älskar ALV! Fantasi, fin natur och fantastiskt duktiga skådespelare!

Ronan (2017-03-06)


Något för alla

Vi har varit på ALV vid flera tillfällen och barnen har älskat det varje gång. Jag tycker att det finns något för nästan alla åldrar. Första gången var de bara 2 år (vi var där på en sponsordag genom jobbet) och vi var oroliga för att de var för små - MEN de fullkomligt älskade Pippi och Emil. Det hände någonting hela tiden och att man på egen hand fick utforska området. Andra gången var de 4 år och Pippi var fortfarande den stora favoriten samt alla hus och rutschkanor. Att få kolla in husen på Junibacken och Bråkmakargatan samt rutschkanorna hos Karlsson på taket. När de var 6 år så var det fortfarande Emil, Pippi men det mest spännande var Ronja. Att få se Ronja och Birk och att träffa och prata med rövarna samt klättra runt i borgen.
Till sommaren blir de 8 år - vi har nu läst och tittat på Bröderna Lejonhjärta så att besöka Körsbärsdalen och Törnrosdalen - det ser vi med stor spänning fram emot i sommar

Tvillingmamma72 (2017-03-06)


Astrid Lindgrens Värld

Båda våra barn älskade teatern och alla fina lekplatser.
De var 2 år o 5 år gamla när vi var där i somras.Miljön var helt fantastisk. Minst två dagar är ett måste för att hinna allt. Även vi vuxna njöt och tyckte att det var kul. Dit åker vi igen

sara söderkvist (2017-02-20)


Bästa semestern

Astrid Lindgrens Värld är ett fantastiskt besöksmål. Sås känt att kunna erbjuda barnen mer än plast och socker, Astrid Kindgrens Värld är på riktigt. Rent, snyggt, god och nyttig mat och helt underbara skådespelare! Värt varenda krona!

Peter (2017-02-12)


Helt fantastis

Kan tillbringa hur mycket tid där som helst och man tröttnar aldrig ens som vuxen. Har varit där med barn från nyfödd och uppåt och varit uppskattat av alla. Som nybliven mamma finns bra möjligheter till lugnt amningslinnen, skötbord och man tar sig nästan överallt med vagnen. Personalen är alltid lika trevlig och serviceinriktad och skådespelarna är guld med barnen när de vandrar runt i parken. Härlig blandning av lek, föreställningar, djur och natur och olika matställen med god mat och olika prisklasser på rätterna. Höstmsrknaden är även den väl värd ett besök. Full pott!

Evelina (2017-02-12)


Autism

Min som med grav autism och utv.störning älskade vårt besök. Även han blev sedd och medtagen i aktiviteterna. En extra stjärna till Karlsson på taket som verkligen såg honom. Vi var på besök sommaren 2015. Underbart ???

Carina K (2017-02-11)


Bäst

Jätte bra ställe för barn. Bra tester och lekplatser. Bra att det finns grillplatser.

Pernilla Persson (2017-02-10)


Sveriges bästa temapark

En park gjord för barnen. En fantastisk upplevelse för hela familjen. Barnen för möta och leka med alla Astrids karaktärer och se underbar teater. Sen är det massa lek överallt. Hela parken andas Astrids anda. Efter att betalat inträde är det inget som kostar extra. Och maten är så bra. Inget friterat, ingen skräpmat, utan riktig mat lagad från grunden. Jag kommer tillbaka hit med baenen varje år. Min största är 10 men älskar fortfarande parken. Min minsta är två och tycker också den är fantastisk.

Magnus (2017-02-10)


Underbar semester

Vi hade vår absolut bästa familje semester på Astrid Lindgren värld, ingen av oss 5 ville åka hem! Nästa gång blir d fler dagar.

Sofie (2017-02-10)


Borde finnas på flera orter!

Perfekt sagovärld med möjlighet till borde lek utflykter avkoppling friskluft.passar alla åldrar.

Helena wallberg (2016-09-26)


Vad tycker du?

Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!


Ditt betyg:
Vilka åldersgrupper passar platsen bäst för?
0-1 år
2-3 år
4-5 år
6-7 år
8-9 år
10-11 år
12-13 år
14-15 år
Rubrik:
Text:
MathGuard security question:
Logga in eller svara på följande fråga:


MCR         HKK      
P      W      I   EW8
IU9   G28   MU8      
  Y    U      Q   THR
RYJ         58U      
   
Namn: (Visas)
 
E-post: (Visas ej)


När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Småland: Familjenöjen
Annons:
Chartersemester
Weekendresor
Hej! Du har väl inte missat tävlingen som ligger ute just nu, och att vi dessutom söker testfamiljer? Visa »
Annons
Populära erbjudanden
Dressin på Smalspåret » Med Barnsemesterkortet får du 20 % rabatt!
Dalskärs Camping » Med Barnsemesterkortet får campingens gäster flera förmåner! Bo 7 nätter i stuga eller på camping, bet...
Hagadal sim- och sporthall » Med Barnsemesterkortet får ett barn fri entré per betalande vuxen!
 » Tävlingar just nu!
Vill du testa familjenöjen gratis?
Anmäl dig till Badbollsjakten idag!
Förstapris är entré + boende för hela familjen.
Vinn ett äventyr på High Chaparral
Vinnarlistan »
Annons
Populära familjenöjen
Annons
Aktuella evenemang
Annons
Onödigt dyrt eller jättebra?
Hitta weekendresa utan att spräcka budgeten!

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

Om Barnsemester.se

Om oss
Kontakta oss
Cookies & Integiritet

Info

Barnsemesterkortet
Testfamiljer
Stora Barnsemesterpriset
Vanliga frågor och svar

För företag

Er info hos oss
Barnsemesterkortet
Annonsering och samarbeten
© Copyright 2003 - 2019 Barnsemester.se
Barnsemester.se använder kakor (cookies) för att fungera på bästa sätt.
Tillåt cookies