Betyg och kommentarer: Bakken – världens äldsta nöjespark
Annons
Betyg och kommentarer

Bakken – världens äldsta nöjespark

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bakken – världens äldsta nöjespark.

» Antal inlägg: 59 st
Bra tycker jag
Har aldrig varit här, men verkar bra tänker jag. Nån som har en åsikt?
(2024-01-18)

Bakken
Kul nöjespark med mycket att göra för de flesta åldrar
(2020-02-21)

Härlig sommardag på Bakken
Rekommenderas då det knappt är några köer fast det var mkt folk i parken, mkt smidigt system med blipparmband för att åka karusellerna. Minus för rätt sunkiga toaletter som inte funkade som de skulle.Stort utbud av div olika sorters mat. Hade en kanondag med dottern på 12 år som absolut vill åka tillbaka.
(2019-08-07)

Karusellkul på bakken.
Hela familjen njöt av karuseller, härlig atmosfär, god glass, glada skratt en härlig dag i Juli
(2019-07-30)

Trevlig park
Våra barn på 7 och 9 år hade en helt underbar dag med åkattraktioner som passade dem perfekt. Parken är mysig och med ett lagom antal besökare för att det inte skulle vara kö någonstans har vi aldrig åkt så mycket på ett besök! Väl värt att åka hit!
(2019-06-28)

Perfekt familjedag på Bakken
Vår familj begav sig till Bakken en dag i slutet av maj, perfekt väder och lagom med besökare. Till Bakken tar man sig lätt både med bil och tåg och Bakken passar nästan alla åldrar med attraktioner för alla smaker.
(2019-06-05)

Fantastiskt nöjd
Det blev en lyckad tripp, barnen hade fullt upp hela långa dagen, stort plus att det fanns så mycket även för vår minsting på 3 år.
(2018-10-11)

Mysig nöjespark
Bakken är en riktigt mysig nöjespark som ligger bara en liten bit från Köpenhamn, lätt att ta sig hit antingen med bil eller tåg. Passar för alla åldrar och där är en rolig och härlig atmosfär och inte stressigt som jag ibland kan tycka andra nöjesfält har. Att åka till Bakken har blivit en årlig familjetradition för oss. Ett + för gratis inträde!
(2018-08-25)

Bakken- Världens äldsta nöjespark
En varm sommardag valde vi att åka till Bakken. Väl framme var det långa köer till åkbiljetter men om man hade förköpta biljetter slapp man den långa kön. Vilket fall som helst var inte köerna så farligt långa. Trots det var mycket folk på Bakken var det inte så långa köer till attraktionerna vilket är stort plus. Här finns det lite gott och blandat för alla åldrar. Stort plus ät att inträdet är gratis så vill man inte åka eller kan man inte åka (pga rädsla eller sjukdom) så kan man bara gå runt och njuta av den härliga stämningen. Utanför Bakken finns grön-område med en härlig natur där man kan ha picknick.
(2018-08-14)

Mysig upplevelse i lummig, vackert nöjesfält
+ Vi blev positivt överraskade av Bakken.
Mycket attraktioner för barn upptill kanske 15 år.
Korta köer.Enkelt att parkera. Trevlig park om man tar med sig egen mat. Vacker miljö.
- lite slitna berg och dalbanor. Det gnisslar och låter, men detta stör inte barnen.
Inte så mycket för barn som är uppe i ”Helix” nivå.
(2018-08-08)

Ett sommarminne
En mulen dag i juli begav vi oss till Bakken 2 vuxna och 2 barn 6 och 10 år. Efter en bilfärd på nästan 1 timme från Oxie började bilköerna vid motorvägsavfarten till Lyngby. Väl framme begav vi oss till kön för att fixa åkband. Därefter blev det en heldag med många åkturer och god mat vilket gjorde dagen till ett av sommarens roligaste minne.
(2016-08-02)

Bakken - ris o ros
En halvmulen dag i juli for vi till Bakken, 6 vuxna och 4 barn i åldrarna 6-13 år. Här hade vi en fantastiskt rolig dag med många åk i de olika karusellerna tillsammans. Endast ett fåtal som inte de minsta kunde följa med i. STORT PLUS är att det inte kostar något inträde om man bara vill strosa runt och kanske inte gillar att åka karuseller men ändå vill följa med sällskapet runt. Bra blandning av karuseller för både våghalsiga och de lite mindre modiga i sällskapet. STORT MINUS är deras restauranger som inte kan erbjuda någon mat fri från diverse allergener. Personalen upplyste oss om att de inte får lova allergifri mat utan hänvisar till att man kan äta medhavd mat i omgivningarna som dock är väldigt fina, men om man inte vet detta tidigare kan man inte köpa mat på Bakken och ta med. Våra åkband fungerade inte heller tillfredsställande då de plötsligt visade att vi åkt vissa karuseller mer än 10 ggr vilket inte stämde med verkligheten.
(2016-07-27)

Midsommar på Bakken
Vi tog oss från Sverige och firade midsommar på Bakken. Det var lagom med folk och inga köer i attraktionerna. Barnen som är mellan 6-10 år älskade Bakken, att slippa stå i kö och åka så mycket de ville. Naturen runt Bakken är fin och där finns mycket plats att vila trötta fötter på, restauranger som grönområde.
(2016-06-29)

Sååå besvikna - vår familje tur blev en nit
Uselt för rörelsehindrade med rullstol. Kan du inte gå alls så kan du inte åka karusell här. Tyvärr informerades vi inte ens om det då vi köpte åkband och fick inte några pengar tillbaka då vi upptäckt att vi inte kunde åka något. Riktigt USELT. Super otrevlig personal då vi klagade, de kunde inte hjälpa oss med något alls. Vi är besvikna. För friska personer är bakken säkert toppen. Mysigt ställe dock uselt för rörelsehindrade.
(2015-08-06)

Bakken - Danmark från sin bästa sida
Bakken har ett brett utbud för hela familjen med roliga karuseller och aktiviteter. Det man kan sakna är de riktigt vilda attraktionerna för de unga vuxna. Vår 8åring kunde åka det mesta men det finns en del man missar om man är under 120cm. Det finns många mat alternativ och man kan även ta med egen picknick. Priserna är rimliga och det finns erbjudande för medlemmar och "svenskdagar". Det är dessutom lätt att ta sig dit med tåget.
Bakken får högt betyg från vår familj och vi åker absolut tillbaka!
(2015-04-25)

Bakken
Det finns något för alla, både för stora och små.
Ett extra plus för att man kan välja mellan åkhäfte eller åkband
Maten var överraskande gott och billigt!Det som skiljer Bakken från andra nöjesparken är enligt oss att det känns mera genuint
(2015-04-24)

Världens bästa Bakken
Här är det aldrig långa köer till åkattraktionerna och här finns något för alla åldrar! Ligger naturskönt i bokskog. Ät din egen picknick i skogen eller på något av de underbara och prisvärda restauranger eller snabbmatställe som finns över hela Bakken. Bakken är ett riktigt favoritställe för alla
(2014-07-13)

Jättetrevligt och annorlunda!
Det här var toppen! Långa köer när vi skulle in, men ändå var det ok köer till attraktionerna. Att det inte blir högsta betyg beror på åkbanden, som slutade fungera. Mitt eget slutade fungera efter två attraktioner och jag fick ta mig till servicedesken. Personalen var otrevlig när de sa åt mig att byta ut mitt band. När sonens slutade fungera ville han åka hem, för han var rädd att de skulle vara stränga mot honom. Tur att det var i slutet av vår kväll. Varför åkband av papp när det verkar vanligt att de plötsligt slutar fungera? Spara kvittot för möjligheten att byta ut till ett nytt band. Vi åt väldigt god buffé.
(2013-08-22)

Bakken
Jag tycker Bakken är jätte bra för alla åldrar, här finns mer karuseller än stånd och det blir billigare för familjer att åka hit för de får mer för pengarna med att köpa ett band, det är gratis inträdde. JUL I JULI rekommenderar jag verkligen. Tänk att få träffa alla tomtar mitt i sommaren som barn. Underbart...
(2013-04-11)

Roligt på Bakken
Bakken är en härlig nöjespark med fritt inträde och okej pris för åkband. Dessutom finns här prisvärda matställen. Som vanligt är det tråkiga att det blir långa köer vid de populära karusellerna, men det är inte värre än på andra ställen. Minus för toaletterna som inte är så fräscha.
(2012-08-30)

Trevlig park!
Vi var på Bakken i slutet på juli med två barn på 4 resp 8 år. Vi trodde det skulle vara odrägliga köer, men det var det inte! Längsta kön var till åkanden, sedan var det helt ok. Här är det fri entré och man köper istället åkband eller betalar per åktur. Det finns något för alla åldrar att göra och det är blandat inne på området. Därmed behöver inte en vuxen vara på något “barnområde” utan man går tillsammans och kan variera vem som åker. Det finns mycket gott om restauranger till hyfsade priser, men tyvärr lite ont om toaletter. Blandat med karuseller finns det skjutbanor, ponnyridning, bollspelsbanor osv - där allt kostar pengar. Kartan över området är lite oorganiserad så kika gärna på hemsidan innan ni åker dit så ni vet vad som finns. Det märks att området hängt med ett tag, det finns karuseller från olika tidsåldrar.
Det är smidigt att ta sig dit med tåg, tog ca 1 tim från Malmö. Om man tar tåget till Klampenborgs station kan man åka häst och vagn ända fram till entrén men det kostar 85 DKK för några minuters hästtur! Promenaden tog ca 10 min att gå i trevlig natur, där vi dessutom fick träffa fritt strövande rådjur på mycket nära håll.
(2012-07-28)

Kul ställe!
Ett stort plus för att det är gratis entre. Sen gillar vi vuxna att man kan köpa biljetter vid varje attraktion. Eftersom våra barn är 6 och 9 år kunde de inte åka själva på allt och krävde då en vuxen med sig. I och med biljettköp vid varje attraktion behövde vi inte köpa varsitt armband.
Gott om bra restauranger med bra priser.
Rekomenderas! Lite mer "danske gemyt" än det snoffsiga tiovli.
(2010-07-31)

Sommaren 09
Var med familjen ditt sommaren 09 och vi hade en underbar dag där, finns så mycket att åka i och massor av trevliga matställen. Vi kommer att åka åter när barnen är lite större, för 6-åringen vill åka alla karuseller och det går inte när man är under 140cm, men det finns som tur är nog ändå att göra för dom små med.
Rekomenderar helt klart att göra ett besök Bakken.
(2010-06-11)

Bakken
Bakken i köpenhamn har gratis entre för hela familjen
och har uttagsautomater att kunna ta ut danska pengar i på kort avstånd i från varandra på flera ställen.
Bra parkeringsmöjligheter. Mysig park och god mat, där det finns restauranger i mängder.
Här behöver inte någon gå hungrig. Har ett bra läge och ligger inte på allt för långt avstånd i från hotell
och andra övernattningsmöjligheter!
(2009-09-15)

bakken
Vi brukar åka 1 maj varje år med släkten på sambons mors sida. detta har de ahft som tradition i , tror, att det är 20 år i år. Våra barn älskar att få åka karuseller och springa runt i parken. Detta betyg är från Felicia 9 år och Emilia 8 år
(2009-04-29)

Tycker väldigt mycket om Bakken
Då jag besökt Bakken sen jag var liten, kan jag inte annat än att lovorda dena lagom stora nöjespark. Mina barn har varit där sen de var riktigt små, de är nu tonåringar och säger inte nej ens nu , när det är svårt att få dem med sig någonstans. Jag älskar Danskarnas gemytlighet. En fördel är att man inte behöver betala entré. Passar även för äldre min mor trivdes också i denna lummiga park.
(2008-07-17)

hur bra som helst
var mycket på bakken när jag själv var tonåring är idag 47 har nu varit där två gånger med mina pjkar som är 9 idag första gången för två år sedan Finns mycket att hitta på -räkna med minst fyra timmar om barna tycker om att åka karusell och allt vad det är -mycket att göra på liten yta vilket gör att det inte blir så långa avstånd och mycket gående man hoppar av en atraktion går 10-15 m så är man på nästa
den lilla ytan gör också att det blir trångt när det är mycket folk detta drar ner betyget något tipset här är att vara på plats när det öppnar för dagen då har man många timmar på sig tills kvällsgängen och de lite äldre kommer en sak till som drar ner betyget är utbudet av toaletter är man man- kille som är minst runt 140 så klarar man att pinka i pisoirerna och där snurrar det på rätt så bra det är då värre för de som behöver sätta sig ner för att göra sina behov där är ALLTID köer så det gäller att inte ha gått å klämt för länge
(2008-07-03)

Genialt
Det är en gammal tradition att åka till bakken med familjen. Tidigare gav vi oss iväg, halva släkten. Det var en härligt blandning från 3 (som minsta barnet var) till 71 år. Och ingen hade tråkigt! Den som inte riktigt klarar av de underbara attraktionerna som gick upp och ner och hit och dit kunde lätt fördriva tiden med de många spelhallarna och skjutbanorna osv. Restaurangerna är fantastiska, miljön är otrolig. När man jämför Liseberg i gbg med bakken så väger bakken helt klart tyngst. Här har man inte bara satsat på roliga saker och att tjäna pengar på det som man gjort på Liseberg. utan här har man gjort en underbar kombination mellan miljön, naturen, attraktionerna och restaurangerna. Alla åldrar kan uppskatta detta nöjesfält eftersom det erbjuder något till alla. Jag åker dit om en månad och jag längtar redan.
(2008-07-01)

Bakken
Denna nöjesparken e både rolig och skön. Den e till alla åldrar... Gamla som små. Jag hoppas att jag åker dit igen så snart som möjligt.
(2008-06-13)

Toppen!!
Måste lägga ytterligare en röst till skaran för Bakke-anhängare. Vilket underbart tivoli! Här finns allt vad man kan förvänta sig av ett tivoli. Nu hade vi ett underbart soligt väder och det var alldeles lagom mycket folk på plats vilket säkert gjorde sitt för att ge oss en bra dag men ändå. Ett tivoli fullt med charm och glädje inte lika själlöst som jag kan känna på andra ställen. Men har de varit igång sedan 1500-talet så vore väl skam annars. Gillar också att det var gratis inträde. Det ger en möjlighet att lägga pengarna på det man själv vill spendera dem på och inte börja dagen med att känna sig skinnad. Lunchen var helt ok och för 283DKR så åt tre personer sig ordentligt mätta. Att vi sedan lade 100 DKR!! på en My Little Pony heliumballong.. vet jag inte om man ska skratta eller gråta åt men men.. Vi resonerade som så att vi hellre lade de pengarna på en ballong som gjorde vår dotter gränslöst lycklig än på inträde. En TOPPENdag hade vi i alla fall och vi kan varmt rekommendera ett besök dit. Enda minuset jag kan se var kanske att det inte fanns medhavd-matsäck-matställe utom parkbänkar. Men det är nog kanske en Svensk lyx som man inte riktigt kan räkna med och för vår del gjorde det det samma denna gång då vi ändå inte hade någon med oss.
(2008-06-08)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


C           8Y8      
F W    G      F   P89
382   9MI     F      
  R    B      9   C54
  B           R      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se