Big Shot/X-Scream/Insanity (Stratosphere Hotel)
Annons

Big Shot/X-Scream/Insanity (Stratosphere Hotel)

(0 omdömen)
Nöjespark

Favorit sparadSpara favorit

Big Shot/X-Scream/Insanity (Stratosphere Hotel)Big Shot/X-Scream/Insanity (Stratosphere Hotel)Big Shot/X-Scream/Insanity (Stratosphere Hotel)

Stratosphere Hotel är den högsta byggnaden i Las Vegas. För att ytterligare tänja det extrema har de på toppen av tornet tre åkattraktioner för de riktigt våghalsiga. Utsätter du dig för det här kommer det troligen att bli en åktur du aldrig någonsin glömmer.

Den ena åkattraktionen på toppen av tornet är "Uppskjutet", eller Big Shot som de kallar den i Las Vegas. På vägen upp känner man 4G, och på vägen ned - 1 G. Samtidigt har man den bäste utsikten man kan få över The Strip. Häftigt för de som törs!

Vid ena kanten finns X-Scream, som skjuter ut dig över tornets kant, och låter passagerarna dingla där en stund innan de dras in igen, för att snart få återuppleva proceduren om igen. Tokgalet.

Vid andra kanten kan du testa Insanity, som också slungar sina besökare ut över kanten, och lutar dem så att de hänger fritt och kan titta rakt ned.

Hitta
Las Vegas
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

2000 S. Las Vegas Blvd. Las Vegas, 89104. Stratosphere ligger längst norrut på The Strip, och känns lätt igen eftersom det är den högsta byggnaden på hela gatan.

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Det finns inga medlemsbilder från Big Shot/X-Scream/Insanity (Stratosphere Hotel). Har du varit där? Ladda upp en bild»
Besökare tycker till
Big Shot/X-Scream/Insanity (Stratosphere Hotel) har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


X42         NEE      
K      I    E L   2U3
GN9   HQS   BJI      
  J    6    O X   D2K
FX6         9LX      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se