Betyg och kommentarer: Boda Borg i Karlskoga
Annons
Betyg och kommentarer

Boda Borg i Karlskoga

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Boda Borg i Karlskoga.

» Antal inlägg: 12 st
Om barnen själva får välja....
... så åker vi till Boda borg! Kul både för vuxna och barn (från ca 7-8år). Man behöver va ett team på 3-5 personer som sedan löser en utmaning i ett rum och på så sätt tar sig vidare till nästa rum(och nästa osv) för att slutligen nå den åtråvärda stämpeln.
(2018-08-05)

Härlig dag!
En kul dag som jag förväntade mig skulle vara i 3 timmar blev 6 timmar :) Jag åkte dit med min 11 åriga son och 2 kompisar till honom . Vi fick öva på både samarbetsförmåga och problemlösning och ha en hel del tålamod genom att cellerna inte ofta klarades av på första gången ;) En rolig dag för både kropp och knopp och rekommenderas varmt! Rekommenderar även att ta med lite energi i form av mat/fika och dryck då det finns fikarum för egen matsäck! Annars finns det Boda Borgs egen kafeteria samt lunchbuffe ;) Önskar er en trevlig, kul och utmanande dag om ni åker hit!
(2017-08-29)

Boda Borg i Karlskoga
En rolig dag för hela familjen!
Många uppdrag/quests med olika teman, klurigheter och svårigheter gör att detta passar de allra flesta.
Det kändes inte trångt, trots att det var mycket folk.
Ett toppenställe för vuxna och barn!
(2017-08-05)

Boda Borg i Karlskoga
Det var en oerhört kul dag för hela familjen. Extra plus att det är perfekt för lagarbete, tre-fyra personer behövs för att utföra vissa av uppdrag. Likaså rätt att på ett och samma ställe kunna variera mellan de fysiska aktiviteter och de kluriga, ta paus men ändå ha kul. Vi var där en somrig dag mitt i veckan så stället var lugn och det gick utmärkt att göra quests om och om, hjälpas åt, vila, äta lite och ha riktigt roligt. Personalen var alla fantastiska, hjälpsama, positiva och närvarande. Varmt rekommenderat, speciellt för hela dagen för det tar, fick vi höra, i genomsnitt en timma för att få ett stämpel, en quest avklarat. Kan vara lite tråkigt att "misslyckas" för de mindre, och göra saker om och om, därför roligare för lite större barn och bäst för en grupp som familj.
(2017-07-02)

ROLIGT
Vi hade en fantastiskt rolig dag på Boda Borg. I fyra timmar var vi där och tiden bara rann iväg. Barnen ville inte alls åka hem, och jag heller för den delen. Nästa gång bokar vi med boende och stannar hela dagen...
(2009-02-09)

För alla över 7 år
Vi gick hela familen tillsammans - 9, 11, 42 och 43 år - och hade alla riktigt kul. Alla behövdes och bidrog till lösningar på problem. De fysiska övningarna var ibland riktigt knepiga, men det hade inte så mycket med ålder att göra, utan egen förmåga. Toppenkoncept med mycket att göra och tänka på, olika nivåer/svårighetsgrader. det kändes inte trångt, trots ett par hundra där. det fanns alltid något ledigt och väntetiden var max 3-4 minuter. Framåt eftermiddagen blev det så få att inget var upptaget - då krävdes det nästan kondition för att orka....
(2007-03-09)

Boda borg
Vi testade Boda Borg för första gången och blev helnöjda! Jättebra personal, helmysigt boende med temarum - vi valde militär och det var verkligen militär! Vi åt även en taccobuffe som var jättegod. Själva äventyrsbanorna var roliga men väldigt svåra, det behövdes mycket klurande och en smula tur! Fyra timmar gick alldeles för fort! Men nästa sportlov kommer vi igen och då är vår minsting 7 år, det var lite för svårt för henne men hon tyckte det var roligt ändå och då ska vi sova över igen i ett nytt roligt temarum och så ska vi köra ett pass på em och ett pass nästa dag på fm! Det är nog inte fel heller att ha mjuka knä och armbågsskydd, vi vuxna skulle velat ha det - det blev några blåmärken!Vi ska även försöka få med kusinerna att tävla mot. Ett toppenställe för vuxna och barn!

(2007-02-17)

För hela familjen!
Perfekt aktivitet nu på vintern. Både vi vuxna och barnen tycker att det är jätteroligt. Just blandningen av tävlingsmoment, klurighet och strapatser gör att det passar för de allra flesta. Roligt är också när vi får med någon annan familj och kan tävla emot!
(2006-11-02)

KUL
Man fick tänka mycket o det var nyttigt o roligt. Så sa min 12 åring
(2006-10-30)

Boda är Bäst!
Om du inte varit här och skaffat dig blåmärken, goda skratt, stämplar eller ett minne för livet: Då måste du komma hit! Här är det så kul att alla från 5 till 100 kan roa sig. Parkeringarna är goda, fika finns, övernatta i en temalägenhet eller ha din konferens här! Dessutom är äventyrsrummen fulla av överraskningar och roligheter.
(2006-06-14)

äventyr för alla
Boda Borg är som "Fångarna på fortet". Man tävlar tillsammans och man ska klara av olika slags banor i olika rum, för att komma vidare i äventyret. Det här är den plats vi besökt flest gånger i vår familj. Äventyr och spänning under ordnade former. Vi har två 9-åriga, tjejiga tjejer. De gör inga äventyrliga saker hemma, såsom att klättra, testa sin styrka osv. Men på Boda Borg blir de som förbytta, de kämpar, sliter och sätter nya rekord. Vi spenderar enkelt en heldag här och man blir ordentligt varm. Så gympakläder och tennisskor är att föredra.
Boda Borg passar bäst för barn över 5-6 år och man bör vara minst tre i varje lag med olika färdigheter.
I anslutning till äventyrshuset finns det ett vandrarhem, med rum som är inredda i olika stil. Sist bodde vi Vilda Västern-rummet och den var väldigt fin.
(2006-06-14)

boda borg
Här kan man slå ihjäl en hel dag med barnen. Särskilt om det regnar! Det enda minus är att man kan tycka att det är lite dyrt. särskilt om man är många i familjen. Rekommenderas inte till barn under 4 år tycker jag. Men man bör vara olika åldrar och smidigheter. Ta gärna med de äldre i familjen också särskilt kul kan det vara om farfar och barnbaret kan klura tillsammans
(2006-06-14)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


4LT         R3Y      
  B    I    7 7   UH6
TDW   NUD   9 K      
  8    L    B L   EOW
NM6         32A      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se