Betyg och kommentarer: Boda Borg i Sävsjö
Annons
Betyg och kommentarer

Boda Borg i Sävsjö

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Boda Borg i Sävsjö.

» Antal inlägg: 21 st
BARNENS FAVORIT STÄLLE
Perfekt ställe att tävla å ha roligt med familj barn å vänner.
(2020-01-09)

Riktigt roligt
Det va roliga & kluriga celler. Grymt ställe
(2019-10-25)

Klurigare än vad man kunde tro
Detta var kul, men svårt för barn i åldern 10-12. Mestadels kluriga uppgifter och inte så många fysiska. Påminner om Prison Island, men flera rum på raken som man måste klara på rad.
(2019-07-11)

Ännu ett Boda Borg :)
Våra barn på 8 och 10 år älskar Boda borg. Vi har varit på flera av dom och Sävsjö är bra, men inte favoriten!
Hela familjen deltar och går tillsammans in i questar och löser problem för att komma vidare till nästa rum och utmaning. Kul både för vuxna och barn! Ha kläder som går att svettas och röra sig i och bekväma skor!
(2018-07-30)

sådär..
flera rum är stängda,klurigt och passar de äldre
(2016-01-19)

Inget för den otränade
Kul men svårt. Man bör vara i bra fysik form. Roliga questar!
(2015-05-10)

För de lite äldre
Roligt för de lite äldre (och vuxna) det var riktigt klurigt så man måste ha en hel del tålamod! En hel del fysiska saker förekommer åxå
(2015-04-16)

Kul men svårt
Questarna bjöd på mer utmaning än förväntat men vi hade ändå en kul dag. Några av rummen var totalt obegripliga men lyckan blev desto större när vi faktiskt lyckades få en stämpel som bevis på att vi klarat en quest. Vi var en vuxen och tre barn i åldrarna 6, 8 och 10. Boda Borg passar bäst för lite äldre barn och vuxna som gillar lek och problemlösning. Ett tips är att ta med egen matsäck, det var något torftigt utbud i caféet.
(2014-09-19)

Skoj idé
Gillar idén bakom men det är en sliten anläggning med flera rum ur funktion,ingen ventilation och svetten bildligen sprutar då det är fysiska aktiviteter.Saker är trasiga och knän blöder i slutet av dagen...tycker mer det är ngt man gör tillsammans med arbetskamrater än barnen...
(2014-08-09)

Rolig idé i sliten anläggning
Var där med två barn, en tjej på 9 och en kille på 11. Questarna kräver stundtals tre personer för att klara uppgiften. Emellanåt är det lite frustrerande att lösa dem ifall barnen är lite för entusiastiska eller otåliga att komma vidare. Det krävs stort tålamod och klurighet, att man tänker utanför boxen, för att komma vidare. Anläggningen i Sävsjö är sliten och en del av questarna blir därför onödigt svåra då skruvar, pinnar och sådant inte fungerar som de ska. Dörrhandtagen mellan rummen är än värre... lätt att tappa igen en dörr man håller på att öppna, och så får man börja om från början på questen... Allt sammantaget ganska roligt, men fysiskt krävande och svettigt :) Skulle få betydligt bättre betyg och om stället renoverades.
(2014-07-24)

Bra sammarbetsövningar
Boda Borg bjuder på fler olika tillfällen för problemlösning och prov på sammarbetsförmågan. Roligt för både kropp och hjärna.
(2012-09-23)

Funkar även för yngre barn
Var på Boda Borg i förra veckan. För oss vuxna var det andra gången i Sävsjö (förra gången för 3 år sedan) men det gjorde inget då mycket hade förändrats, några quest kände vi igen men det stora flertalet var ombyggda. I år var våra barn 6 och 8 år med och hela familejen hade en toppendag. 8 åringen kunde vara med på det mesta medans 6-åringen ibland blev frustrerad då hon också ville kunna. Optimalt för barn från 8 och uppåt men som sagt funkar med yngre också. Vi har tidigare varit i Karlskrona och Karlskoga, nästa blir nog Oxelösund.
(2010-08-15)

paketresa boda borg
Vi var där nu på höstlovet och valde att övernatta, men ville ej bo på vandrarhemmet. Så skönt att slippa släpa med lakan, ordna frukost och städa på morgonen. Boda Borg ordnade då ett paketpris med övernattning och frukost plus tillgång till bastu och bubbelpool på det fantastiskt fina Ljunga park hotell strax intill för 550 kr per person. Då ingick 2 dagars inträde till Boda borg samt tacobuffe. Inträde för en heldag kostar annars 150 kr per person och det känns nästan billigt med tanke på vad kul man oftast har. Vi hade jättekul båda dagarna och det var underbart att dra sig tillbaka till hotellet för att bada bubbelpool och basta innan vi kröp isäng. Alla var otroligt trevliga och måna om att vi skulle få en bra vistelse där. Våra lag bestod av 2 vuxna och 2 barn vardera och minsta barnet var 9 år, det är oftast en fördel att vara både barn och vuxna i laget då man då kompletterar varandra bra. Mindre barn under skolåldern går att ta med men det blir roligare då barnen blivit lite äldre. Detta kommer sönerna prata länge om!
(2009-11-01)

Höstlovs skoj
Några roliga timmar på Boda borg hade vi som familj tillsammans.
7 åringen tyckte det var svårt, och hon var även livrädd för det utklädda skelett som vandrade mellan våningar denna dag, det var ju hallowentema.
Det var många mörka rum och det kändes otäckt att inte veta vart dörren ut var.
Vi åt god tacobuffe efteråt, det var gott!Men lite dyrt, 70 kr för vuxen 60 kr för barn.
Även inträdet är dyrt om man vill dit som familj och leka några timmar.
Vi vann biljetterna. Tack
(2008-11-10)

ska dit imorgon
ja ska göra en klassresa till bodaborg imon och ja tror de blir väldigt kul som alla andra skriver så :)
(2007-05-23)

Väldigt trevlig personal
Oj, vad roligt vi hade den dagen när vi var på Boda BOrg i Sävsjö. Inte jättedyrt inträde, bra blandning på svåra och lätta banor, trevlig och tillmötesgående personal, bra ordnat för medhavd matsäck.
(2007-02-25)

Bra för hela familjen
Perfekt sysselsättning för hela familjen, från 8-åringen till tonåringen.
(2007-01-22)

Många banor!
Bodaborg passar för barn från skolåldern och uppåt. Vissa banor är fysiskt krävande och för att kunna klara av de, är det bra om barnen är kanske 9 år. Det krävs en del tankearbete och problemlösning som kan vara svår för yngre barn, varför det är bra om även vuxna är med! Det är dock helt klart en fördel med smidiga och lätta barn som tar sig fram ofta mkt lättare än en vuxen. Riktigt kul är det för hela familjen och det lockar fram många skratt och även lite frustration när man tar sig igenom banorna.
Man ska inte vara färre än 3 personer när man åker till Bodaborg, detta för att kunna lösa uppgifter som ofta kräver 3 st.
Det finns gott om banor, så många att man inte ens hinner titta in i alla, om man bokar en halvdagsbiljett.
Personalen är trevlig och uppmuntrande! Lunch serveras endast på lördagar men personalen är behjälplig med tips på lunchställen. Fika, dricka och glass går att köpa på plats.
Boka biljetter i förväg!
(2006-07-30)

Bäst för lite äldre barn
Jättekul. Skönast när det regnar och är svalare, för det kan bli lite varmt i "cellerna".
Vår 17-åring tycker fortfarande att det är roligt där.
(2006-06-15)

Fantastiskt roligt
Jag har varit här 2 gånger och det är nog 200 gånger för lite. Ett otroligt roligt ställe som sätter på muskler, hjärna och samarbetsförmåga i arbete. Jag kommer defintivt att återvända hit fler gånger. Kanon att man även kan käka på plats för en vettig peng. Och utmärkt att dom ropar ut i högtalarna när det är dags för ens egna gäng att samlas för t.ex mat. På det viset så blev det aldrig trångt i mat/fikarummet. "cellerna" som man ska lösa olika uppgifter i är av olika svårighetsgrad (vilket man lätt kan se innan man går in i dom) och är knappt aldrig drabbade av någon köbildning. 95% av alla gånger så var det bara att kliva in i rummet och börja lösa uppgiften. Dessutom så kan man försöka lösa den om och om igen om man inte skulle lyckas första gången.
(2006-06-14)

Boda Borg Sävsjö
Boda Borg är till för både vuxna och barn. Roligt, man blir som barn på nytt. Det finns olika svårighetsgrader att välja på. Man får använda både hjärnan och kroppen. Tiden går jättefort. Har varit där 060402.
(2006-04-03)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


 O          GEB      
O2     K      U   C8M
 J    P85   TY7      
 M     C    Q     1TH
1GB         MG3      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se