Betyg och kommentarer: BonBon-Land
Annons
Betyg och kommentarer

BonBon-Land

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt BonBon-Land.

» Antal inlägg: 91 st
Testfamilj 2019
En mysig och lagom stor nöjespark med karuseller för alla åldrar.
(2019-08-06)

Rolig park med något för alla i familjen
Vi har nu besökt BonBonland två gånger (juli 2018 och juli 2019) och vi är väldigt nöjda, det allra bästa är att alla attraktioner ingår så man behöver inte begränsa barnen i antalet åk. Barnen 2,4 och 8 år gamla tycker att det är en jätterolig park och alla kunde roa sig. Finns många fina platser att sitta på och äta sin matsäck, går alltid att hitta skugga någonstans. Finns flera roliga klätterställningar när barnen har tröttnat på karusellerna/ väntar på syskon som åker karusell. Hade lite svårt att hitta till skötrummen (trodde de låg där toaletterna låg). Toaletterna var väldigt fräscha och det fanns gott om dem. Det enda minus är att vi vid vårt senaste besök upplevde att det var för lite personal på plats vilket medförde att alla attraktioner tog lång tid då det bara var 1 person där som skulle sköta allt.
En toppenpark som vi varmt kan rekommendera!
(2019-07-28)

Testfamilj bonbonland
Lagom stor park med fina grönområden om man ex vill ta med matsäck. Finns nåt för stora och små. Knappt några köer då vi var där i juni. Dyrt dom i hela Danmark med ex glass.
(2019-07-20)

Testfamilj 2018
Bonbonland är en lagom stor park med lite för alla. Trevlig atmosfär och många ställen för att bara ta det lugnt en stund med. Många toaletter och trevliga restauranger. Tyvärr börjar parken se ganska sliten ut, figurer som är sönder och smutsigt i åkattraktionerna. Men överlag en trevlig upplevelse.
(2018-08-03)

Bonbonland paradiset för barnen
Väldigt stort och trevligt område . Bra med utbud för våra barn 6 och 8 år . Framförallt ett stort + för små köer till attraktionerna .
(2017-08-19)

Testfamilj
Många attraktioner för barn i alla åldrar, finns något att göra för hela familjen. Många bra och rena toaletter, lagom stort område, vissa attraktioner skulle behöva uppdateras, långa köer - över en timme på eftermiddagen, dyrt att handla t ex glass.
(2016-09-17)

Testfamilj 2016
perfekt för hela familjen. På BonBon-land går tiden fort, och ALLA har kul!
(2016-07-27)

Skoj och allt fritt efter inträdet.
Missa inte 4D bion där man sedan kommer vidare till flera andra attraktioner inomhus. Club Öresund (bropass) = bra rabatt när du bokar online!
(2016-07-08)

Testfamilj
En fantastisk dag med mycket roliga utlevelse!
(2015-08-24)

Testfamilj
Hade nöjes att vara testfamilj och vi är nöjda med vårat besök

Tyvärr långa köer till karusellerna denna varma dag.
(2015-05-13)

testfamilj
Vi älskar att åka karuseller och ha äventyr på bon bon land. Vi är här varje år!
(2015-04-23)

trevlig! rolig!
vi var på bonbon land som testfamilj.korta köer,bra mat,bra attraktioner!jag rekommenderar bon bon land! vi ska åka tillbaks garanterad!!
(2015-04-15)

Besök som testfamilj
Vi var på Bon-Bon land förra sommaren som testfamilj, och det gav oss ett "försiktigt positivt" intryck. Är det inte för trångt och mycket köer, så kommer barn i de flesta åldrar ha kul. Kändes också som att vi kunde släppa dem lösa och springa runt lite, då det inte var så stort och ganska lätt att orientera sig. Blandade åkattraktioner var ett plus, dock kunde de varit lite fler. Ingen stor "mysighetsfaktor", men bra för en dagstur för lite åka & picknick!
(2015-04-14)

Jättebra familjepark!
Var på BonBonland som testfamilj i juli. Trots högsäsong och mycket folk, korta köer. Passade våra barn på 5 och 8 år toppen. Lagom stor park som hinns med på 1 dag. Ligger endast 1 timmes bilfärd från Köpenhamn. Betalar endast för entre och sedan ingår allt. Kan rekommenderas!
(2014-08-03)

Trevlig dag som Testfamilj av BonBon Land
Igår var vi på BonBon land som testfamilj och vi har 2 pojkar som är 10 resp. 7 år. Det bästa var att det var lite köer fast det var ganska mycket folk i parken och att man därför hann med mycket. För de yngre barnen är där väldigt mycket med många karuseller och lekparker, vår äldsta son tyckte det var ok men börjar nog bli för stor för många saker. Vi rekommenderar åldern 4-9 år för detta. Vi vuxna tyckte det var ok, litet slitet på många ställe.
Matställena är sådär, inte så mycket att välja på mer än pizza, hamburgare mm men det fanns goda möjligheter att ha med egen fika om man så önskar.
Badlandet var väldigt litet men svalkande för barnen en varm dag.
(2014-07-29)

Crazy forlystelsespark
Jeg skriver på dansk. Min familie og jeg har haft meget stor glæde af at besøge forlystelsesparken bonbon-land. Der er masser af sjove og vilde forlystelser. Et fint sommerland for hele familien.
(2014-07-14)

Trevlig dag!
BonBonland är en trevlig park med många roliga aktiviteter.
Dock är de konstiga regler vid attraktionerna, en kan tillåta en att åka och nästa runda får de ej.
Så min rekomendation är lite högre ålder
(2013-07-18)

Prisvärt resmål för både stora och små barn!
Vi hade en mycket härlig dag på Bonbon-land. Vi var där dagen innan midsommar så det var inga köer till någon karusell. Det fanns karuseller som passade både vår 5-åring och vår 10-åring, men min bedömning är att alla barn mellan 3-18 kan hitta något som känns roligt och utmanande här. Priset på den lunchrestaurang vi åt på var också ok, bättre än Legoland som vi åkte till ett par dagar senare. Det enda vi var lite missnöjda med var att det stod att parken skulle ha öppet till 17, men de flesta attraktionerna stängde ned kl 16 el strax efter. Kan ha att göra med den lilla publik som var kvar men ändå, det var några saker som våra barn missade därför och var besvikna över. Det är det enda som drar ned vårt betyg.
(2013-07-14)

Perfekt och billigt resemål!
Betalar endast inträde sen är åkatraktionerna gratis. Kan ta med fika korg ,finns grillar och gott om platser att fika med barnen åker.
Även överkomliga priser på maten där.
(2013-04-17)

Passar många olika åldrar
Mycket trevligt ställe att vara på som passar många olika åldrar i familjen. En trevlig familjedag får man här,ett tips åk hit....
(2012-11-24)

Bonbon-land-Passar de flesta åldrar.
Bonbon-land har något att erbjuda för alla åldrar. Barnen tyckte det var toppen och där finns lite andra karuseller än vad de hade åkt innan. Dock är det synd att karusellerna stänger en timme innan parken stänger.
(2012-08-06)

Familjeutflykt med utrymme för både fart och pauser
Ett besök på Bonbon-land i Danmark är en väl spenderad dag tillsammans med familjen. Barnen älskade de åkattraktioner som fanns och vi vuxna hade en mysig dag tillsammans med våra barn!
(2012-08-03)

Trevlig familjepark!
Besökte BonBon-land igår, och kom hem med mycket nöjda och glada barn. Det finns något för alla åldrar och trots att det är många besökare på plats så känns det inte trångt. Minus för långa köer vid entrén och det märkliga förfarandet att man skall stämpla kortet innan man går ut så får man gratis entré inom 14 dagar. Skall du utnyttja detta så gå till informationen direkt. Vid stängningstid är det odrägliga köer. Nu när det inte är högsäsong så var det många mat- och glasskiosker som var stängda, detta kunde gärna framgå på hemsidan. Superbra att man kan åka så mycket man vill när man väl kommit in, det är prisvärt. Ofta finns erbjudande att utnyttja dessutom. Det går utmärkt att ta med egen mat och det finns gott om platser att sitta på runt om i parken. Bra tillgång till toaletter. Synd att alla karusellerna stänger en hel timme före stängningsdags, det gör att man inte hinner med allt på en dag när man bara har 6 timmar på sig. Övervägande intrycket är väldigt positivt och vi kommer definitivt åka tillbaka!
(2011-09-04)

Familjevänligt - rekommenderas varmt!!
Var här för första gången första helgen i augusti och blev mycket positivt överraskad!! Familjevänligt och något för alla i sällskapet. Vår äldste pojke (6 år) gillade mixen mellan många karuseller och lekplatser - på andra ställen brukar det ju vara antingen eller. Inte särskilt långa köer. MÅNGA platser för att kunna äta sin egen medhavda mat eller bara sätta sig och vila lite. Vad som skulle kunna vara bättre är möjligen standarden på toaletterna och skötrummet. Även restaurangutbudet var något begränsat för den som är allergisk (gluten). Men totalt sett en mycket positiv upplevelse och vi kommer definitivt att åka dit igen!!
(2011-08-14)

Så där.
Vi var på BonBon-Land två dagar i somras. Vi vuxna blev besvikna, och tyckte att det var ofräscha toaletter, trasiga figurer och ganska skräpigt där. En del attraktioner öppnade inte förrän efter ett par timmar (utan att det var skyltat om det), och flertalet kiosker, våffelbodar och popcornsstånd hade också märkliga öppettider. Ingen skriftlig information om detta någonstans.
Men barnen tyckte att det var jätteroligt, och det fanns en hel del karuseller att välja på även om man inte är så våghalsig. Perfekt karusellväder dag 2 dessutom: lätt regn, vilket gjorde att vi iförda regnkläder kunde åka om och om och om igen utan att behöva stå i kö!
(2011-08-14)

En av våra favoritparker!
Vi har varit på Bon bon land tre gånger. Första gången var vår minsta bara 1år men det fanns ändå mycket han kunde åka med i. Nu när barnen är 6 och 9 år kan vi åka det mesta tillsammans och 9 åringen kan åka de största karusellerna med en av oss vuxna. Deras nyhet "svend svingarm" var en av de bästa åkturer vi upplevt.(vi har besökt många nöjesparker) Hela parken är mycket välskött och det finns något för alla. Det är mycket snurrande attraktioner, men det finns även sommarlandslek, t.ex ankbåtarna som man trampar runt i sjön, mooncars för små barn och lekplatser mm. Man kan få körkort i bilbanan leofarterna, som är för de små barnen. Nyheten "hestorado" var kul men lite svår för de yngre barnen, bra att man kunde stå bakom barnet och hjälpa till. Vatten-attraktionerna är kul men man blir inte blöt, trots att det står att man kan bli det. Man blir oftast mycket blötare i de svenska varianterna. Bra att man betalar ett inträde och sen är allt fritt att åka så mycket man vill. Många picnic ställen, stor souveniraffär där det oftast är reapris på förra årets saker/kläder. Öppettiderna i parken kunde varit lite längre mitt i sommaren. Annars är vi mycket nöjda.
(2011-07-31)

Bon bon
Många roliga attraktioner, humana priser, något för alla åldrar
(2011-05-13)

OK inte mer....
Gigantiska köer vid entrén (se till att förköpa biljetterna på tex hotellet - vi hade gjort det och kom in jättesnabbt). Långa köer till de flesta åkturer. Innan kl 12 var det svårt att tom köpa dricka (utom i automat som kräver danska småpengar) eftersom flera kiosker öppnade först efter 12. Viss personal var extremt dålig på engelska. Stället var OK, men vi kommer inte att åka tillbaks (barnen 13 och 7)
(2010-08-05)

en perfekt familjedag!!!
Ett bra ställe med karuseller och aktiviteter för alla åldrar. Många olika saker som karuseller, lekplaster, massor av bra ställen att ha picknick på. Vill man hellre handla mat finns allt från riktig lagad mat till varmkorv och glass. Allt utom mat och dricka är gratis när inträdet är gratis. Dessutom kan man, om man stämplar sina biljetter i servicecentret innan man åker hem, komma tillbaka gratis en andra gång inom 2 veckor. Inga lotterier eller andra kommersiella grejor. Allt godis och lleksaker mm finns i "utgångshuset" som man också kan hoppa över att gå igenom och istället välja annan utgång, om man vill. Skrindor finns, men vet ej vad de kostar - om de kostar. Roliga figurer runt hela parken. trevlig personal! Rekommenderas!
(2010-07-26)

underbar familjepark
Ett fantastiskt ställe för stora och små. Vi hade barn i ålder 6,7,16,19år. Alla var super nöjda. När man betalat i entren så var det bara att åka allt som du var godkänd för.
De mätte de "små"barnen i början för de större karusellerna, de fick då ett klistermärke så man såg vilken längd de var. De hade även en 4D bio som var grym. Se den säger jag bara! Personalen var trevlig och de pratade gärna engelska om vi inte förstod varandra. Parken var super ren, även toaletter. På toaletterna var det en lapp med tele.nr som sa är du inte nöjd med städningen så kunde du ringa dit och de kommer då och städar. Hur fantastiskt är inte det.
Maten tycker jag var lite dyr men det är ju så var än man åker så kan man ta med sig egen mat så finns det bra ställen att sitta vid. Glass,godis mm från 20 danska kr.
Ta med dig ombyte för man blir blöt på vissa attraktioner, det finns även stora torkar man kunde gå in i till en avgift på 20danska kr.
Det jag ger ett avdrag på var att de stängde ner allt en timme innan de stängde parken, vi hade räknat ut vad vi ville göra till sista minut blev vi "lurade" på en timme.
Stort plus till att de som löste endags biljett kunde få en dag på köpet om de stämplade de innan de gick ut. men då skulle den utnyttjas innom 14 dagar.
(2010-07-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


YY9         3I9      
  T    I      Q   43Y
  D   81O   TYS      
  C    W      3   F8A
  M         DBM      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se