Annons
Betyg och kommentarer

Bullerbyn

5.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Bullerbyn.

» Antal inlägg: 6 st
Nää
Mysig inspelningspelats men såå tråkigt. Här fanns ett café som verkade trevligt men som vi aldrig fikade i då vi nyss ätit, annars - 3 stackars kaniner att klappa, en gunga, ett träd med hål i och en liten höskulle att hoppa från. Husen fick man såklart inte besöka.
(2017-08-07)

Bestående men.
Som andra skriver så var det på tok för lite hö på höskullen. Min dotter (vid tillfället 5år) hann hoppa 1 gång. Det visade sig att det var så lite hö att hon landade med rumpan rätt ner i betongen. Hon skrek rätt ut i panik och slutade inte skrika. Hon kunde inte stå, inte gå. Vi satte oss utanför och försökte lugna henne. Hon bara skrek och kunde inte stå upp. Hela bullerbyn hörde henne, personalen på cafet stod och tittade. När jag springer för att fråga var närmast sjukhus ligger får jag till svar att det går snabbare om ni kör henne. När jag påpekade att det är livsfarligt att ha så lite hö, sa dom bara nonchalant att man hoppar på eget ansvar. Man var ju naiv och trodde att det var tillräckligt med hö. Så vi tog ungen i famnen och sprang till bilen och körde till närmsta stad. Nu går hon på sjukgymnastik varje vecka, hon kan gå idag, men inte springa, hoppa, vara med på gympan och framför allt inte spela fotboll. Resten av bullerbyn hann vi inte se, så det kan jag inte uttala mig om.
(2015-11-20)

Nja...
Var i bullernyn igår 29/7-08, med mina två barn, åldersmässigt för stora konstaterade vi snabbt, helt okey för barn under 6år. Vad fanns att göra? Jo- att vandra runt utanför husen, Gunga, se på höns och en kanin, rida häst i tre minuter för 20 :-/barn, hoppa i hö som var näst intill obefintligt på golvet, ett träd att krypa in i samt att fika eller handla i en turistbod. Allt detta plus en parkeringsavgift på 20:- Kan hålla med om att här går det fort att vara.
(2008-07-30)

Helt okay
Vår dotter som var närmare 5 år när vi var i Bullerbyn gillade att man kunde rida och klappa kanin. Sen fick hon hoppa i höet hur mycket som helst. Kanske inte jättemycket att göra, men det som fanns var klart godkänt.
(2007-07-13)

Sådär
Bullerbyn var ok utan ar våra spännande på nåt sät. Det fanns inte så mycket at se eller göra så et besök dit, går ganske fort...

Hälsningar
Familjen Jönsson, Nivå, Danmark
(2007-02-26)

Gulligt!
Vi var där med våra barn för ett par, tre somrar sedan. De tre husen (sörgården, mellangården och norrgården)ligger på rad precis som i Bullerbyböckerna. Roligt att se. Man har ju sett det både i filmerna och i boken. Vi hade Bullerbyboken med oss och så satte vi oss på gräset framför och pekade i boken och visade barnen. Det finns höskulle där våra barn fick hoppa.
(2007-01-04)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


UNR         S        
5      S    R T   KSY
PSN   TGS   F7E      
  5    7      X   FRW
855           8      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2023 Barnsemester.se