Betyg och kommentarer: Child Planet
Annons
Betyg och kommentarer

Child Planet

2

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Child Planet.

» Antal inlägg: 1 st
Dyrt på helger!
Vi var i Oslo över en helg och eftersom det regnade tänkte vi att vi skulle prova detta lekland. Eftersom det var helg kostade det 65 norska kronor och det gällde även för oss vuxna. Av princip gillar jag inte ställen som tar entré för vuxna när det är ett ställe för barn. Hur som helst slutade detta kalas för två vuxna och ett barn på 195 norska kronor, vilket i svenska pengar är runt 230 kr. Stället var ganska litet och det fanns inte så mycket mer än det vanliga, d.v.s. en klätterställning, två små bollhav, en rutchkana och lite jätte-lego. Vår lilla grabb tyckte hur som helst att det var kul, men det var ju inte han som betalade :)Det fanns dock en ganska fin cafeteria med bra mat. OBS!!! OM NI SKA GÅ HIT SÅ KOM IHÅG ATT TA MED ER KONTANTER FÖR DE TAR INTE UTLÄNDSKA VISA-KORT. JAG FICK SPRINGA RUNT HALVA OSLO FÖR ATT HITTA EN BANKOMAT.
(2008-12-07)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


J           QFI      
R 6    3    1 H   85U
CGK   EQY   FBB      
  Q    K    2 X   OHY
  M         BHU      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se