Daftöland på Daftö Resort
Annons
minigolf, båt

Daftöland på Daftö Resort

(23 omdömen)
Barnkalas | Minigolf | Nöjespark | Övrigt | Sommarland | Sport och äventyr | Utomhusbassäng
Daftöland på Daftö Resort><noscript><img itemprop=
Favorit sparadSpara favorit

Daftöland på Daftö ResortDaftöland på Daftö ResortDaftöland på Daftö ResortDaftöland på Daftö ResortDaftöland på Daftö Resort

Nöjesparken Daftöland är varje dag ett äventyr och det finns något för hela familjen. Precis som allting annat på Daftöland och på Daftö Resort löper här pirattemat som en röd tråd.

Klättra och upptäck Daftöborgen, hoppa på benrester och guldmynt i Döskallesjön, klara dig förbi alla hinder på Daftös egen hinderbana Lilla Polynesien eller studsa runt på hoppkudden.

Attraktionerna Storm och Kuling är givna barnsuccéer! I Storm utmanas även den våghalsiga åkaren, och kuling skickar dig sex meter upp i luften och roterar för fullt i alla väderstreck. Kul även för de allra minsta. Här finns även radiobilar och radiostyrda båtar. Du kan forsa fram på timmerstockarna i Silverforsen eller känna hur det kittlar i magen i den stora Skeppsgungan. Eller varför inte prova på parkens berg och dalbana Skutan eller Armadans skepp som tar dig runt i full fart.

För de mindre barnen finns ubåtskarusellen, utkikstornet och vippgungan. Senaste nyheten är Kråkslottet-I XD-biografen kommer du bli en del av filmen och vi vågar lova att överraskningar väntar, en filmupplevelse utöver det vanliga! Plötsligt skakar sätena fram och tillbaka, plötsligt sprutar en vattenstråle ut ur filmen. Och plötsligt kommer filmen ut ur skärmen väldigt nära dig. 

I parken håller piraterna till och de kan dyka upp lite när som helst och skoja med parkens gäster. Under sommaren intar piraterna stora scenen och det blir piratteater med bus och musik och senare under dagen blir det Rövarrock i parken med den coolaste rövarmusiken.

Självklart kan du gå på skattjakt också, det hör liksom till när man är pirat.

Mat och dricka

Himmel och pannkaka är ett trevligt café som ligger mitt i parken. Här kan du äta pannkakor, pajer, sallader, räksmörgås eller kanske en stor glass till efterrätt.  I parken serveras också både hamburgare, kebab och korv med bröd. Det finns en Food Truck där du kan köpa olika sorters goda korvar och från serveringen har du full uppsikt på vad som händer runt om i äventyrslandet. I Slushbaren finns både slush, popcorn och självklart spunnet socker.

Övriga aktiviteter

På Daftö Resort kan ni bada i havet eller i poolen, delta i en fotbollsmatch eller utmana familjen på äventyrsgolf eller i Daftökampen, åka Daftötåget, båttur till Kosteröarna eller gå på krogshow i restaurang Packhuset.

Lär känna Daftöpiraterna, ta del av deras kaparhistoria och häng med på spännande bus och upptåg. Daftöpiraterna ser till att ni trivs och att dagarna fylls med äventyr och pirataktiviteter under flera helger, lov och hela sommaren.

Boende - nära naturen

På Daftö Resort har vi öppet hela året och för oss är service och kvalité en självklarhet. Alla prioriterar olika, vissa vill bo enkelt och bekvämt med egen båt, husvagn, husbil eller tält. Andra i stuga med hotellboendets alla bekvämligheter eller tematiserade piratkojor ovanför marken. Eller kanske du checkar in på Pirathotellet. Här har vi Kosterhavet som närmaste granne och nära till vandringstråk, utegym och vacker natur.
 

Daftöland på Daftö Resort arrangerar barnkalas.

facebook.com/Dafto.se »
instagram.com/daftoresort/ »
Öppet
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
                                                                       
Öppet   Öppet vissa dagar   Stängt
OBS! Det kan under gröna perioder även vara stängt under strödagar. Aktuella öppettider finns på Daftöland på Daftö Resorts webbsidor.
Hitta
Strömstad, Strömstad
Bohuslän, Västra Götalands län, Strömstads kommun

Med bil från till Daftöland på Daftö Resort är det ca 106 km (1 tim 25 min).

Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.

Daftö ligger i Strömstad mellan Oslo och Göteborg, 30 km söder om norska gränsen längs Sveriges västkust.

Om Du kommer från E6 söder:

  • Tag av vid trafikplats nr 109 och följ skyltning mot Tjärnö, Saltö (väg 1030).
  • Efter ca 6 km hittar du Daftö Camping Resort på vänster sida.

Om Du kommer från E6 norr (Norge):

  • Tag av vid trafikplats nr 112 och följ skyltning Strömstad (väg 176). Följ denna väg i 3 km till du kommer till en rondell.
  • Tag 3:dje avfart i rondellen och följ denna väg.
  • Efter järnvägskorsningen kommer du till en rondell.
  • Tag 2:a avfarten i rondellen ( skylt Tjärnö, Saltö) och följ denna väg (1030). Efter att ha passerat Lagunens camping och en lång backe ser du Daftö camping Resort på höger sida.

Om Du kommer från öster, väg 164 (Skee):

  • Följ skyltning mot Strömstad (väg 164) och kör rakt fram tills du kommer till en rondell.
  • Tag 3:dje avfart i rondellen (skylt Tjärnö, Saltö) och följ denna väg (1030). Efter att ha passerat Lagunens camping och en lång backe ser du Daftö camping Resort på höger sida (ca. 4 km).

OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta samt öppettider innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till

Snittbetyg

Daftöland på Daftö Resort har snittbetyg 9 av 10.
Betyget baseras på recensioner från 23 familjer. Alla recensioner »

Passar för barn i åldern

0-1 år
8-9 år
2-3 år
10-11 år
4-5 år
12-13 år
6-7 år
14-15 år

Kittlande attraktioner, trevliga busiga pirater och fin hinderbana
Mina barn på 6 och 7 år njöt från första stund genom att varva attraktioner som gav mer pirr än jag vågade tro, piratshower och hopp och le...
Läs mer »
En eftermiddag på daftö
Vi hade en trevlig eftermiddag på daftöland med fem barn mellan 1-13 år. De fyra äldsta hade jätteroligt men för den minste fanns inte direk...
Läs mer »
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


9LD         MEB      
C A    C    K P   GGO
NOW   NSI   AXG      
9 I    N      R   2UH
OUH         AE8      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se