Betyg och kommentarer: Daftöland på Daftö Resort
Annons
Betyg och kommentarer

Daftöland på Daftö Resort

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Daftöland på Daftö Resort.

» Antal inlägg: 23 st
Kittlande attraktioner, trevliga busiga pirater och fin hinderbana
Mina barn på 6 och 7 år njöt från första stund genom att varva attraktioner som gav mer pirr än jag vågade tro, piratshower och hopp och lek både på lekplatser och en fantastiskt fin hinderbana. Lagom stort område där de lätt kunde hitta runt själva. Rent, snyggt och tillgängligt.
(2019-09-02)

En eftermiddag på daftö
Vi hade en trevlig eftermiddag på daftöland med fem barn mellan 1-13 år. De fyra äldsta hade jätteroligt men för den minste fanns inte direkt något att göra. Inte så jättestort så en halvdag räckte för oss. Bra matutbud till ok priser.
(2019-08-16)

Vårt besök på Daftöland
Daftöland är en park med pirattema där vi busade på piratskepp, skrattade i åkattraktioner och dansade med pirater. Vi upplevde tyvärr att såväl pirater som annan personal i parken tröttnat då det inte var något engagemang/leende eller oväntat bus/skoj någonstans. Är en trevlig dagsutflykt och vi hade en mysig dag.
(2019-08-04)

Äventyrsland med pirater
Välskött trevlig (liten) nöjespark.
Roliga attraktioner och bra show.
Uppskattat av alla 3 barnen
(2019-07-29)

Äventyrsland med pirattema
Fin renoverad park med tydligt pirattema. Väldigt uppskattat av barnen. Lagom litet, överskådligt men ändå fullproppat med roliga parker och karuseller och hinderbanor! Önskade mer glutenfria alternativ i restaurangerna, en hade inget alls för barn.
(2019-07-29)

Äventyrsland med pirattema
Ett mindre äventyrsland med mycket att erbjuda både teater, åkaktraktioner, hoppkudde och hinderbana.
Bra med restauranger eller picknickbord med tak om man tar med egen mat/fika.
Ett perfekt utflyktsmål för en dagstur.
(2019-07-24)

Supermysigt ställe perfekt för barn och ungdomar som vill ha lite extra kul på semestern. Fantastiska skådespelare som spelar teater, sjunger och minglar runt på dagarna. Mina barn älskade dessa fantastiska skådespelarpirater.
(2019-02-22)

Hej
Måste säga att daftöland måste vara ett av världens underbaraste ställen att vistas på på somrarna helt fantastiskt bästa vi gjort med barnen någonsin
(2018-02-05)

Testfamilj på daftöland
Det är en trevlig och lagom stor park så man hinner med allt, lite fler attraktioner för yngre och äldre kan önskas men vi hade det supertrevligt och fick många fina upplevelser. Barnen var supernöjda vilket var förhoppningen.
(2016-07-10)

Husbilscamping
Suverän camping för husbilscampare rent och fint kring campingen samt i servicehusen. En camping jag rekomenderar varmt.
(2015-05-07)

Ungarna längtar tillbaks hit:) är nu 8 o 14 år,var 5 o 11 då vi var dit, bodde i dödskallebyn, "uppe i ett träd" o det var urhäftigt tyckte ungarna, bra servicehus, rekommenderas!! Enda nackdelen var att det det var lite dyrt, men värt varenda krona;)
(2014-07-04)

Tältsemester
Vi tältade i sommras, och hade elplats. Jättefina servicehus,rent och snyggt.Toaletterna rymliga med familjedel.Underhållningen var toppen.Nackdelen..vi fick tältplats på en platå på andra sidan av campingen. Trångt för 5 tält uppe på,och det hölls inte säkerhetsavstånden eftersom dom flesta har stora tält nuförtiden.Jobbigt att gå upp och ner för trapporna och slänten med all packning, och för övriga ärenden.
(2014-03-03)

Tältsemester med elplats
Vår familj (barn i åldrarna 8 och 11 år samt jag och min man) tältade från torsdag till söndag i augusti denna sommar. Det kostade 430kr/natt, relativt mycket pengar men ändå prisvärt. Vi tältade och hade elplats, vatten framdraget vid tältet; rena lyxen. Servicehusen med duschar var väldigt fräscha och ingick i priset. Anledningen till att vi valde Daftö var att det fanns pool. Våra barn älskade att bada i poolen. Campingen ligger väldigt naturskönt nära havet. Det finns fina områden att promenera på.
Våra barn var inte med på någon aktivitet men det fanns flera aktiviteter som ingick i priset.
Där de byggt piratlandet låg det tidigare en rejäl lekplats och det tycker jag saknades. Våra barn var för stora för piratlandet och det ingick inte i campingpriset.

Hur som helst var det en positiv semester. Vi gjorde flera utflykter bl a till Saltö naturreservat, där det fanns fina havsbad. Vi kommer att åka tillbaka.
V
(2011-08-24)

Toppenställe
Har nu tältat en vecka på Daftö Feriecenter och har haft det toppen! Rent och fint, tillmötesgående personal, mycket bra aktiviteter för barnen och god mat. Extra plus för att det mesta ingår så även duschar! Ett minus är att det inte riktigt kändes som om personalen var redo för högsäsong då vissa saker såsom att få sin mat (60 minuter) och köer vid kiosk och affär tog lång tid. Även ett minus vid incheckning då vi hade 100 personer före oss då vi tog nummerlapp. Tog lång tid! Men som sagt en toppenpersonal gjorde dock att man snart glömt hur länge man fått vänta.
(2011-07-18)

Det höll vad det lovade
Jag var där 18-25 juli 2010 med mitt ex och våra tvillingar på nio år (flicka och pojke). Vi bodde i hus 123 i Kaptensbyn. Det var ett stort hus med åtta sängar. Vår dotter fick dock urinvägsinfektion och lades in i Vänersborgs sjukhus i Näl i ett par dygn. Det var ett fantastiskt fint och professionellt barnsjukhus. En stor eloge till jourcentralen i Strömstad som såg situationens allvar och skickade henne dit med ambulans.

Men det var inte det jag skulle skriva om, utan Daftö. Huset var kanon, det var tyst och lugnt om kvällarna och nätterna.
Barnen hade mycket att göra. Bada, lekplatsen, krabbfiske. Vi plockade även blåbär. Det roliga i kråksången var att de träffade skolkamrater från Malmö vilka de umgicks med. På lördagskvällen var vi på musikshow med middag i restaurangen. Maten var underbar och musiken och underhållningen absolut toppklass. Vi stortrivdes alla!
(2010-07-25)

Det stora Piratäventyret
Vi var två mammor som hyrde en piratstuga med våra 5-åriga pojkar + en lillasyster på 1,4 år några dagar innan midsommar. Det var toppen tyckte våra killar, allrahelst piratlandet med luftkuddar, hinderbana och linbanan.Även lillasyster trivdes bra och hittade på roliga saker. Hennes absoluta favorit var luftkuddarna. Vi hann även med poolen( dock lite kallt) och krabbfiske på kvällen. En dag testade vi den nya mycket fräscha och fina minigolf-bana. Vi hade några underbara dagar på Daftö feriecenter och kommer med all säkerhet åka dit igen. Bra service, rent och snyggt och trevlig personal.
(2009-07-09)

Piratland
Vi hyrde en stuga två nätter. Vår 4 åring tyckte att piratlander var helt underbart och nu pratar han om när vi ska åka tillbaka till "vår" stuga. Kan varmt rekomendera.
(2009-04-14)

Härlig familjecamping!
Vi tältade på daftö feriecenter fyra dagar i juli med våra två barn 3 och 6år. vi hade riktig tur med vädret så vi var mycket i poolen som var lagom varm och jättefin och testade även havsbadet som dock var lite för stenigt och djupt för våra barn. Man bör nog kunna simma ordentligt för att uppskatta den bryggan helt. Daftötåget tyckte de var kul och det var bra att man kunde ladda sin nyckelbricka med pengar. Det enda som var negativt var att det var jättesvårt att få ner tältpinnarna i marken pga alla stenar...
(2008-08-07)

piratland/pool
Barnen-"bästa campingen vi varit på" Här leker barnen på piratlandet, eller så sticker vi ner och badar i poolen, olika aktiviteter/äventyr varje dag - gratis- allt ingår för oss "daftö-bor"
(2008-07-06)

super för barn
Mina barn 5 och 8 älskade det! Man fyllde en "klocka" med pengar som dessutom tålde vatten sedan kunde de handla själva - glass läsk osv och även leksaker i piratshopen. Familjeduchar med flera duschar i varje rum, fräscha och fina och bubbelpool i duschrum för barn. Hinderbana som roade i timmar på lekplats. Teaterförställning som var super på kvällen.Barnen har alltid att göra. Man fick dock inte ta med barn på resturang på kvällen när man ville se ngt uppträdande det var synd för det är mysigt en liten stund.Piratskepp i vattnet och borgar som barna lekte i. Duschar vid lekpark som var förhöjt golv i som gjorde det lättare att duscha av all sand. Barntoaletter som var i "grottor". Nära till underbar strand. Skattjakter osv annordnades som var jättekul för barnen.Rekommenderas varmt!
(2007-04-18)

Avkopplande
Här finns allt: bra boende (fint hus i Piratbyn), fantastiska lekparker, sandstrand, stenstrand, pool, affär, restauranger, glasskiosker, minigolf, bastu, hoppborg, mm. Allt är fräscht. Organiserade aktiviteter varje dag för både stora och små barn. Lugnt så man törs släppa ut barnen själva. Hade tänkt "göra" resten av Bohuslän, men här var så skönt att vi stannade på Daftö!
(2007-03-09)

Fräscht och rent
Bra personal, bra och rejäla aktiviteter både uflykter och de som anordnas på stället. Fräscht och rent. Minus för att personal uppe vid pool och restaurang ej var så serviceinriktade. Ibland räcker det med ett leende.
(2006-06-13)

Ett riktigt drömställe tycker vi.
Hej barnsemester.se!
Vi var här med vår husvagn men det finns stugor i alla storlekar o verkligen i alla prisklasser.
De dyraste=häftigaste hade mest bara norrmännen råd med......men det finns ju andra.

Väl incheckad är badet gratis, aktiviteter för barnen med ledare o bra restauranger om man vill "äta ute".

Våra barn var då 9 samt tvillingar på 7,5 o de gick iväg till teaterladan på morgonen om de ville eller upp till piratlandet o lekte skeppsbrott. It-huset fanns för ännu större barn.

Det finns ett fulltecknad aktivitetsshema för hela veckan....bara att läsa när man kommer o börja pricka av.

De har jättebra duschar.
Stora familjeduschrum där man kunde låsa in sej med alla barn o duscha o göra sej klar utan att trängas med andra.

Finns även stora barnbadrum med minitoa, badkar o rejäla skötbord.

Ett riktigt drömställe för oss med flera barn i olika åldrar. Har för mej att det även var rabattsystem på bussen in till Strömstad som vi 5-pers.-familj tjänade på.

En camping jag rekomenderar varmt.

(2006-04-03)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


JMQ         7ET      
9      S    5     NK1
AEM   GMQ   6JP      
W D    C      3   ASH
1O7         1DL      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se