Betyg och kommentarer: Dinosaurierparken Münchehagen
Annons
Betyg och kommentarer

Dinosaurierparken Münchehagen

9.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Dinosaurierparken Münchehagen.

» Antal inlägg: 4 st
Bra!
Våra barn var 4,2 och 1 år, och alla tyckte att det var jättekul. Om du har mindre barn med dig, så rekommenderar jag att låna dinosaurievagnen vid ingången (kostar 3 €) då man går mycket. Jättebra för alla som är intresserade av dinosaurie.
(2012-07-16)

fint ställe
perfekt för dinosaurieintresserade. väldigt varmt när solen ligger på. min son älskade det.
(2010-07-29)

En riktig höjdare
Våra barn (4 och 1 år) var helt tagna av dagen i Dino-parken. Vi hade med oss matsäck och satt och åt bland urtidsdjur. Missa inte denna park!
(2008-05-23)

Spännande
Besökte Dinosaurieparken i Juli 2007. 2 vuxna, 2 tonåringar och en 6 åring. Alla i familjen tyckte det var en bra och spännande park. Bäst var att se de riktiga fotspåren i berget, skönt att det inte finns levande dinosaurier längre! 6 åringen gav oss andra en lektion i vad de olika dinosaurierna heter och vad de åt - Vet ju vem som helst! *smile* Ta med matsäck, fanns gott om bord att sitta vid. Glömmer man så finns det en restaurang och man kan även köpa glass och dryck i kiosker. Räkna med att det tar ett par timmar att gå igenom parken, större än man tror vid första anblicken, man får karta vid entrén. Finns även en affär där man kan köpa dinosaurieprylar. 2 minus, personalen kunde inte prata engelska och en hel del av skyltarna hade bara text på tyska, tyvärr de som beskrev de riktiga fotavtrycken och utgrävningen av dem, synd. En väldigt bra park om man har barn som är fascinerade av dinosaurier.
(2007-08-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


FNO         731      
B S    T    F     E66
T Y   63A   8E1      
J K    T      P   QWJ
7R7         Q4Y      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se