Betyg och kommentarer: Djurparken på Mösseberg
Annons
Betyg och kommentarer

Djurparken på Mösseberg

7.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Djurparken på Mösseberg.

» Antal inlägg: 6 st
mysigt ställe
Hit åker vi minst en gång varje åt
(2017-02-12)

Mer att göra än vad man tror - gratis
Varit där ett par gånger. Djurparken är väl sådär. De gamla vanliga getterna, grisarna, hönorna, kaninerna osv. Men Rådjuren är lite roliga och "annorlunda".
Roliga lekplatser, café, trampbilar samt ett utsiktstorn. Alltihop i fin miljö, men flera lämpliga ställen att sitta med medhavd fika.
Passar bäst för de mindre barnen.
(2010-08-17)

Helt okej
Det var så svårt att hitta från Falköping - inga skyltar vad vi såg inne i stan, och så visade det sig att från vandrarhemmet där vi bodde tog det c:a 10 minuter! Väl framme var det väldigt lyckat för hela familjen. vi åt lunch på Bredablick, perfekt efter leken..
(2008-07-19)

Med utsikt över falbygden
Perfekt för barnen med trampbilar, lekplatser och djur och istället för försäljning av krimskrams och sötsaker kan man njuta av samvaron och njuta av den fina utsikten. En plats att återvända till vecka efter vecka utan att det kostar en krona. Stort tack till kommunen som driver denna pärla.
(2007-07-12)

bra lekplatser !
Fin och mysig minizoo och lekpark! Ligger mitt uppe på Mösseberg med fantastiskt utsikt över Falköping, grannberget Ålleberg och landskapet omkring. Fast barnen bryr sig nog inte så mycket om utsikten, två fina lekparker och ett minizoo med bland annt får,hästar,kor,höns, kaniner,ankor mm. är det som lockar förstås! Perfekt ställe för picknick!
(2006-10-07)

vacker utsikt
Djurparken i sig är väldigt enkel med några få arter. Populärt bland småbarnsfamiljer. Men det är hela konceptet som gör deet så bra: Man kan titta på djuren. Det finns flera lekparker, grillmöjligheter, utsiktstorn att gå upp i (öppet dagl. under sommaren). Gångavstånd till både lunchställe, naturskönt fikaställe och Mössebergs camping med liten badsjö och minigolf.
Bra alternativ för plånboken då det inte är någon entré till djurpark eller bad. Tisdagar är det tipspromenad från caféet i närheten.
(2006-06-19)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


YP6         CK8      
3      C    N H   O3L
7NT   OIF   HQ6      
  W    G    F B   NCA
NTY         F4Q      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se