Betyg och kommentarer: Experimentarium
Annons
Betyg och kommentarer

Experimentarium

8.5

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Experimentarium.

» Antal inlägg: 17 st
Kul och spännande upplevelse för hela familjen!
Vi var testfamilj, två vuxna och två barn (4 och 7 år) som tyckte att tiden flög iväg när vi lekte och experimenterade. Vi var där i nästan 5 h och hann med alla plan plus den fantastiska och lekfulla takterassen. Man kan lätt spendera en heldag här!
(2019-07-28)

Superbra!
Vilket ställe! Hela familjen hade jättekul. Boka upp en hel dag här för att hinna med allt. Enda minuset är utbudet av mat i kafeterian som är skralt.
(2019-07-18)

Härlig dag på Experimentariet
Fullt med aktiviteter för många olika åldrar!
Efter 6h var det en trött men glad familj som åkte hem!
(2019-07-08)

Spännande dag på Experimentarium
Sist jag & mannen var på Experimentarium var vi små, nu hade vi fått testbiljetter av Barnsemester.se och passade på att ta med sönerna på 11 & 8 år. Vi spenderade en hel dag och hade jättekul, här är verkligen något för hela familjen. Favoriten hos pojkarna var såklart bubblorna på andra våningen och tunneln där man ska använda sina sinnen för att ta sig fram. Kan varmt rekommendera Experimentarium.
(2018-10-12)

Experimentarium
Stort, rymligt mycket att testa. Vi var där med en 6åring och en 2åring. På väldigt många grejer är det bra om man kan läsa så man vet vad/hur man ska göra. Det mesta upplevde vi riktade sig mot större barn, 6+. 6åringen tyckte platsen med båtarna var roligast. Där kunde man köra race både med ankor och segelbåt. Har ni med mindre barn missa inte minilandet längst ner. Jättemysigt!! Svindyrt fik med lite mackor, sallad,juice etc. Ej värt pengarna.
Tips! Ta med matsäck!! Både godare och billigare.
(2018-08-20)

Lärorikt och kul för hela familjen
De flesta tycker om att genomföra experiment. Här får man verkligen testa och prova för att lära sig, allt på ett informativt och roligt sett. Rent och fint och med fungerande stationer. Ett mycket trevligt, roligt och intressant resmål för hela familjen.
(2018-08-17)

Kul för både vuxna och barn
Vi fick vara testfamilj och spenderade cirka 3h där. Vi var 2 vuxna, en 6 åring och en snart 4 åring. Vi hade jätteroligt och hade säkert kunnat vara där längre. 4 åringen var kanske lite liten för dem flesta attraktionerna men det gick ändå. Stor och kändes inte trångt alls trots mycket folk. Hade gett högre betyg om det inte hade varit för att man inte kunde köpa mat där förutom mackor o nån sallad. Glass och läsk fanns det dock.
(2016-02-14)

Testfamilj
Vi åkte till experimentarium en lördag i januari. Vår familj består av 2 vuxna och 3 barn (7år flicka,7år pojke,9år pojke)år. Vi var där i ca. 4 timmar, och hade kunnat stanna längre. Det är 2 stora lokaler med massor av saker att testa. Det finns en liten kioskhöra, där de har mackor, frukt, dricka, godis och glass. Jag tycker att det är rimliga priser, dock tyvärr inget glutenfritt, men man är välkommen att ta med mat in. Vi fick klara besked från barnen, att vi måste dit igen:-)
(2016-01-11)

Kul familjeaktivitet inomhus!
Roligt för både barn och vuxna. Stor yta och mycket att göra! Extra kul med utställningen PULS med fysiska uppgifter som laget (familjen) skulle lösa tillsammans. Vi var där som testfamilj och stannade i några timmar. Vi hann ändå inte allt och skulle nog kunnat stanna längre om vi inte hade ett litet barn med oss. Passar bäst för 5 år och uppåt tycker vi!
(2015-08-16)

testfamilj
Vi vill gärna komma tillbaka här. Det var så kul för hela familjen och ställen har stor lärorik utställningar för oss.
(2015-04-23)

Spännade heldag
Man spenderar utan problem en heldag på Experimentarium trots att man tillfälligt flyttat utställningen till mindre lokaler. Ta med matsäck och ät vid borden som står uppställda eller köp fika/lunch i caféet. Det finns spännande upplevelser för de flesta åldrar och som alltid är det jättesåpbubblorna som fascinerar mest. I de nya lokalerna saknar man den externa utställningen och föreställningarna.
(2014-03-17)

Perfekt resmål på vinterhalvåret
Förutom att den här attraktionen är lärorik, är den även roande för en bred publik. Det är nog inte många som går missnöjda från Experimentariet. Aningen för många attraktioner var ur funktion men eftersom att utbudet är så stort känner man sig nöjd ändå. Allt sker inomhus varför ett besök lämpar sig bäst på vinterhalvåret, anser jag.
(2013-01-05)

Någonting för alla!
Vi besökte Experimentarium en lördag i september, med våra barn 2 resp 6 år. Här finns verkligen någonting för alla. Minsta tjejen förstod ju ingenting av experimenten men hade hur kul som helst i barndelen! 6-åringen kunde förstå många experiment och delta aktivt på ett helt annat sätt, och så är det säkert för ännu större barn också. Här finns mycket att göra och utforska, och det finns svenska förklaringar till alla delar och aktiviteter. Missa inte heller deras olika shower som är informativa och trevliga för hela familjen. Helt ok matutbud till rimliga priser också, men tyvärr väldigt hög ljudnivå i restaurangen. Det övervägande betyget är ändå väldigt positivt, så hit kommer vi att återvända!
(2010-09-24)

Mycket roligt!
Jag själv är en tjej på 12 år och jag tyckte att detta var en fantastisk upplevelse som man kommer minnas länge.
Men båda mina kusiner (6 & 8 år) tyckte att detta var roligt och ville inte lämna förrens det stängde.
(2008-07-30)

Skoj!
Vi var sex i olika åldrar,2,6,14,16,35,36.Och här fanns något för alla.Bästa var nog "Dialog i mörker".Så oerhört lärorikt!Synd att den bara är tillfällig, önskar att den var alltid!
(2007-11-04)

Intressant & lärorikt!
Vi har besökt Experimentarium och hade många roliga och intressanta upplevelser. Mycket för barnen att testa & prova på...de fick cykla på cyklar som svänger på fel håll (gäller att tänka baklänges), det var roliga speglar och mycket med ljud osv. De tyckte det var intressant men att det blev lite långtråkigt till slut. Fräscht & fint tyckte vi! Barnen bör vara från 8 år nå´nting för att uppskatta aktiviteterna.
(2006-07-30)

roligt för hela familjen
Vi tillbringade ganska många timmar på exprimentariet och det fanns faktiskt något för oss alla. Just när vi var där fanns en utställning om dinosaurier som vi alla hade glädje av. Maten är dock alltid dyr på ställen som detta men det fanns i olika prisnivåer.
(2006-03-12)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


OMF         WXU      
  Q    K    X     RJU
3XN   IW7   L4O      
  E    D      6   U12
8FT         TRK      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se