Betyg och kommentarer: Familjebadet i Sävsjö
Annons
Betyg och kommentarer

Familjebadet i Sävsjö

9

Betyg, omdömmen och kommentarer från barnfamiljer som besökt Familjebadet i Sävsjö.

» Antal inlägg: 6 st
Toppen
Trevligt och bra. Fräscht ställe.
(2019-01-02)

Underbart familjebad
Vi blev glatt överraskade trots att vi hör mycket bra om det. Med stor erfarenhet av stora fina äventyrsbad runt om i Europa så trodde vi inte att detta skulle passa oss. Men det var perfekt trevlig personal, 1 m djup barnpool med liten vattenrutschkana, strömvirvel & en mellanstor vattenrutschkana som passar dom flesta, en stor 25 m pool med massor av flyt leksaker att roa sig med. Mycket rent och väl behållen med en fin balkong för att fika på. Den stora kunde man både simma och leka i dottern tog även ett simmärke som en av personalen övervakade. Blir helt klart en tur nästa vecka igen. Mina barn är 4, 8 & 9 år och ingen av dom ville åka hem efter 5 h.
(2015-02-12)

En liten pärla för alla åldrar!
Vi har barn i olika åldrar; 7, 12 och 14 år. Vi väljer alltid Familjebadet i Sävsjö. Det är lagom stort, man har god överblick och tappar inte bort barnen i första taget. Trevlig personal och rymlig balkong med utsikt över bassängerna, där man kan äta sin matsäck. Annars kan man köpa en pangbulle i kiosken. (Pangbulle=varm fralla med massor av ost inuti. Jättegott!)En härlig bubbelpool som rymmer många, ny rutschkana, vattenfall, virvel och härlig värme i barnbassängen. Även Relaxkvällar för vuxna på fredagar. Kan det bli bättre!
(2013-10-11)

Trevligt familjebad
Vi behövde en inomhusaktivitet en regnig dag på genomresa i Småland, och stannade på detta bad. Det blev vi inte missnöjda med! Det är inte så stort, men då har man överblick över familj och vänner. Barnbassängen är varm, och det finns en grotta och virvelkanal. Bubbelpoolen kändes inte så varm. Vattenrutschbanan passade våra 9-åringar perfekt! Det finns en liten kiosk, men räkna inte med lunch här, det är mest glass och kakor som säljs här. Positivt att man får låna låsbara omklädningsskåp. Rimligt inträde och priser i kiosken. Rent och snyggt omklädningsrum.
(2013-08-01)

Familjärt
Vi va där förra sommaren. Trevlig ställe, de har fått plats med mycket på liten yta. Fördel att man inte tappar bort varandra, ser varandra hela tiden. Satte inte fullt betyg för att det saknar lite häftigare vattenrutchbana för tonåringar, men för barn upp till 12 så är et jätte kul!!
(2011-06-28)

Toppenställe !
Vi har varit där flera gånger, och har
alltid känt oss nöjda med dagen.
Det finns vatten-rutschkana, virvel,
bubbel-pool och en jättevarm barnbassäng. Tips! Ta med mycket mat,
för dagen lär bli lång där. (Men de har
också en kiosk, med lite av varje.)
(2007-12-27)

Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


BMA         85Y      
4 W    L      9   F9U
Y47   H9P   X6T      
  C    K      Q   OTC
NQG         76O      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se