Glasbåten Le Nautilus
Annons
kanot, fiske, båt

Glasbåten Le Nautilus

(0 omdömen)
Fiske | Natur | Sport och äventyr

Favorit sparadSpara favorit

Glasbåten Le NautilusGlasbåten Le NautilusGlasbåten Le Nautilus

Det finns en stor utflyktsbåt med glasbotten så att man kan se livet 150 cm under vattenytan. För föräldrar med små barn som inte kan simma, eller som inte vågar bada på djupt vatten, är den här båten ett trevligt alternativ till snorkling.

Båten kör ut till Costeaureservatet där det finns många färgglada fiskar, vackra koraller och fina snäckor att titta på. Här kan barnen titta genom glaset och känna igen fiskar från Disneys tecknade barnfilm ”Hitta Nemo”. Kanske kan ni se kirurgfisken Doris, clownfisken Nemo och sjöstjärnan Peach! Båten stannar en halvtimme vid reservatet för att de som vill snorkla och bada ska kunna göra det. Det finns två rutschkanor från båtens övre däck – plums ner i vattnet. Rolig idé!

Båten går från stranden Plage de Malendure, norr om byn Bouillante på La Basse-Terres västkust. Här finns även ett dykcentra och båtar som ger sig ut med grupper av dykare. Det finns även kanoter att hyra, jetski och beachvolley.

Det här är ingen lugn strand att njuta och vila på. Här är det aktiviteter som gäller!

Tips: i närheten finns även canyoning. Fråga personal på stranden Plage de Malendure efter Canopée canyoning eller annan arrangör som passar din familj.

Bra att veta: här nere på La Basse-Terres västkust är sanden mörk, nästan mörkgrå. Vattnet är lika rent och klart som på andra stränder, och stranden är lika mjuk och fin. Men sanden är alltså mörk lavasand. Det beror på att vi nu är nära vulkanen La Soufrière. Söder om den här stranden tar badstränderna slut. Det är bara stenbumlingar och klippor resten av sträckan söderut. Så vill ni fortsätta bada, kör norrut.

Hitta
La Basse-Terre, Bouillante
Guadeloupe
Visa på en karta och se var andra familjeattraktioner i närheten ligger.
OBS! Barnsemester.se rättar eventuella fel i texter så snart de uppmärksammas men för säkerhets skull - dubbelkolla alltid fakta innan ert besök!
Representerar du denna aktivitet? Uppdatera din presentation »
Medlemsbilder
Besökare tycker till
Glasbåten Le Nautilus har betygsatts av 0 familjer på Barnsemester.se.
Lämna en recension
Har du varit här? Andra familjer vill veta vad du tyckte, skriv och berätta!
Ditt betyg:
Vilkar åldrar passar platsen bäst för?
Rubrik:
Text:
Säkerhetsfråga
Logga in eller svara på följande fråga:


51K         EQX      
  N    I    1 C   XD6
8EF   GOW   Q9T      
  J    J    H J   B8A
TQ4         AL8      
   
Namn: (Visas)
E-post: (Visas ej)

När du skriver här måste du följa våra regler. Läs villkoren »
Annons
Till toppen av sidan

Om Barnsemester.se

Barnsemester.se är en turistguide för barnfamiljer med tips, inspiration och information om kul barnaktiviteter, familjenöjen, evenemang och utflyktsmål med fokus på barn och familj.

Sök på aktiviteter att göra med barn utifrån dina krav och önskemål. Syftet är att förenkla för dig att hitta saker att göra med familjen under allt från korta utflykter under lediga dagar till semester längre bort.

Här finns också tips inför resan, planeringstips och massor av andra semestertips som passar dig som ska på semester med barn.

Nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev fyllt med inspiration, tips och erbjudanden.

 

© Copyright 2003 - 2024 Barnsemester.se